Inlägg från: BandAnna |Visa alla inlägg
  • BandAnna

    Fel att vilja "slippa" bonusdotter efter FL

    Jag kan inte låta bli att känna medlidande med detta stackars lilla barn. Hon valde inte att mamma och pappa skulle separera men hamnade likväl emellan och har tvingats acceptera situationen. Och sedan tvingades hon anpassa sig till att båda föräldrar hittade nya partners. 
    Och inte nog med det så ska hon ny behöva känna sig oönskad i inte mindre än TVÅ familjer, där båda familjerna lämnar bort henne så fort någon ny familjemedlem dyker upp. Hör du inte själv hur vansinnigt det här är? 


    Du använder den andra mammans beteende som en ursäkt för att själv få skuffa undan detta lilla barn. Skäms på dig och börja jobba med din egen attityd och din egen svartsjuka.
     

  • BandAnna
    Anonym (S) skrev 2017-09-13 21:46:58 följande:

    Känner precis samma. Hade det såhär när jag växte upp och jag tror ofta att de vuxna inte förstår vilken stor skada de orsakar genom att göra såhär. Genom att tydligt visa att barnet faktiskt inte är lika viktig i familjen när det väl gäller. Att känna så i TVÅ familjer, utan att ha en riktig känsla av "hemma" är hemskt, Stackars barn :(.


    Ush, jag beklagar att du tvingades ha det sådär. Men för att se det positivt så lärde du dig något viktigt på vägen som du kan ta med dig i livet.

    Har du pratat med dina föräldrar på senare dagar om hur du upplevde situationen?
Svar på tråden Fel att vilja "slippa" bonusdotter efter FL