Inlägg från: Anonym (Lögn) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lögn)

    Att ta sig förbi sveket

    Ni har inte haft en öppen och ärlig relation. Han kan ljuga och gå bakom din rygg tillboch med när du är nyförlöst. Det ni har är motsatsen till en ärlig och öppen relation. Du trodde att han var trogen och älskade dig men det är han inte. Allt du trodde om er relation måste du omvärdera. Det enda du vet med säkerhet är att han gärna ljuger för dig och går bakom din rygg. Att han dessutom gör det när du är nyförlöst och samtidigt skriver ett gulligt meddelande till dig visar att han inte ens har en grundläggande mänsklig respekt för dig.

    Men du sväljer hans lögner. Går på hans "panikattack" och tror dig själv se när han ljuger eller inte. Kanske är det ett försvar för att du är nyförlöst och rädd, kanske är det önsketänkande. Glöm dock inte att du just nu bara vet en sak om ett förhållande: han ljuger och går bakom ryggen på dig. Ärlighet, öppenhet och kärlek finns inte längre.

    Du kan välja att gå vidare i en ny relation eller börja om från början med din sambo. Men det du trodde att ni hade och det du trodde att du visste om honom stämmer inte.

  • Anonym (Lögn)
    Anonym (suck) skrev 2017-09-22 16:53:27 följande:

    Förlåt men det här var den värsta klysh-tråden jag sett.

    Först berättar TS hur han har sårat och svikit henne för att sedan sitta och försvara honom och ta tillbaka en person som andra inte vill ta i med tång ens

    Otippat, verkligen otippat...


    Men ALLA är så avundsjuka på deras perfekta förhållande och alla vill ha det dom har ( alla vill ha en kille som är otrogen och alla vill sitta nyförlösta och behöva snoka i mobiltelefoner), och dom är alltid superärliga (förutom när han raggar på andra och hon snokar i hans telefoner) och han är sååå lycklig med henne (förutom när han träffar nån annan tjej som han vill se naken förstås).

    Deras förhållande är en sorglig katastrof men det är värre att ts blir så lätt lurad av honom. Hon sväljer väl allt för att hon sitter fast med en bebis:( Många kan nog förstå rädslan och utsattheten

    Hade dom istället erkänt att deras förhållande är kasst , att tilliten och kärleken är borta, att dom är olyckliga ihop och ljuger för varann så hade dom haft en chans att lösa det. Då hade dom kunnat jobba på att lösa problemen. Nu vill ts hellre leva i en lögn om hur perfekt dom har det :( Då kommer problemen bara vara kvar. Då blir ts bara lycklig tills hon avslöjar nästa otrohet.
Svar på tråden Att ta sig förbi sveket