Inlägg från: Villblimama |Visa alla inlägg
  • Villblimama

    Bf juni 2018

    Hej!
    Jag plussade oxå idag, bf 3 juni???? vågar inte riktigt tro på det men hoppas på det bästa! Det är mitt andra barn, har en 2,5 åring sen innan.

  • Villblimama

    Hur mår ni? Jag mår halvskumt (lite illamående/hungrig/yr), ömma bröst, kissnödig, molvärk i nedre del av mage. Känner symptom tidigare än med sonen vad jag minns... just själva molvärken har jag haft sen 5-6 dagar efter äl redan. Var tom på gyn i veckan av den anledningen (men de såg inget) och sen några dagar senare plussade jag :)

  • Villblimama

    Samma här, konstant hungrig men oklart på vad:) även uppsvälld mage nu på kvällen... tur att man i dagsläget mest är glad över att känna nåt;)

  • Villblimama
    FruganD skrev 2017-09-23 20:06:22 följande:

    BF 2 juni här med femte barnet <3

    Mår bra, lite trött och lite illamående till och från. Dörsöker njuta nu, för om ett par veckor ligger garanterat däckad med gravt illamående och kräkningar * 10/dag, i alla fall om jag ska må som jag gjort med tre senaste barnen....

    helt sjukt egentligen att vi gör om detta en gång till... men längtar så <3

    Vi har sedan tidigare barn födda 2002, 2005, 2008 och i maj 2017 fick vi en liten sladdis. Så om allt går vägen kommer det bli 13 månader mellan fyran och femman!


    Å fy din stackare! Det låter verkligen inte kul! Hoppas det blir något lindrigare denna gång!
Svar på tråden Bf juni 2018