Inlägg från: Träskvatten |Visa alla inlägg
  • Träskvatten

    Är Anna Book Sveriges snyggaste kändis?

    Anonym (Snygga Anna BOOk!!) skrev 2017-09-23 19:39:21 följande:
    Den var nystädad och doftade citron!!
    Ok, men hon ser betydligt yngre ut än sin 47!!
    Ok. Du vet att det doftade citron för att?

    Allvarligt...
    Det här är lite väl mycket fiskande efter massornas beundran. Men ok, du påstår att du inte är Anna Book herself så då får vi tro på dig. Men eftersom du inte är hon kan jag säga som jag tycker utan att linda in det.

    Jag tycker såhär att hon ser otroligt mycket äldre ut nu. De erbarmliga tänderna är skitfula, det är mest pensionärer som har kritvita, spikraka tänder. Det gör att det skriker fejk och det lägger till en massa år i åldrandet. Det hade varit mycket snyggare och mer attraktivt om de hade varit lite mer naturliga, lite mindre vita. Jag trodde faktiskt att hon var runt 55 år och blev smått chockad att hon är nästan 10 år yngre.

    Hon verkar dessutom ha en IQ på straxt över begåvningshandikappad och det är riktigt, riktigt oattraktivt. Såg henne på Arga Snickaren och blev faktiskt mållös över hur korkad hon är.
    Hon är alltså inte het utan så oattraktiv att man ryser.

    Men oavsett vad jag tycker hoppas jag att hon själv är nöjd och trivs med sitt liv och den begåvning hon trots allt har.
  • Träskvatten
    Anonym (Snygga Anna BOOk!!) skrev 2017-09-23 20:26:36 följande:
    Inte mycket till medhåll man får i denna tråd. Stod i Aftronbladet att toaletten var nystädad och doftade citron...var en mycket het akt och gick snabbt!!
    Tja.. fel forum om du fiskar medhåll. Prova flashback istället.
  • Träskvatten
    Anonym (Snygga Anna BOOk!!) skrev 2017-09-23 20:30:47 följande:
    Får väl skriva ett beundrarbrev till Anna!
    Ja varför inte? Det uppskattar hon säkert.

    klyban skrev 2017-09-23 20:33:35 följande:
    Där klappar man verkligen inte medhårs.
    Och tror en som skrivet ett liknande inlägg där, skulle få stå ut med en jävla massa skit.
    Det beror på i vilken forumdel man postar inlägget. Det här skulle ju passa i porrhörnan så jag tror att det skulle bli rätt mycket medhåll. Men väljer man fel, som i kändisdelen så tror jag du har rätt.
  • Träskvatten
    Anonym (Visst) skrev 2017-09-23 20:34:36 följande:
    Fejkade naglar, fejkade ögonfransar, fejkat hår och tatuerade ögonbryn. Botox i pannan, gigantiska självlysande tänder och en hudfärg värdig en afrikan. Går man igång på det så visst, men få personer tycker nog att detta är händer för en 35-åring.

     


    Ryser.

    Såna där klor är bara är vidrigt...
  • Träskvatten
    Anonym (Genomskinligt) skrev 2017-09-23 20:48:56 följande:
    Men people!

    Fattar ni inte att ts trollar sönder er? Detta är SÅ uppenbart en tråd startad för att provocera och få folk att bli upprörda för det är självklart att det inte finns någon som tycker att Anna Book är attraktiv varken utseendemässigt eller beteendemässigt!
    Om du tror tt TS trollar ska du anmäla det och definitivt inte skriva det. Och självklart matar man inte troll så då ska du inte skriva i tråden. Alls.

    Annars kan det tänkas vara så att folk skiter i vilket syfte TS har med tråden eftersom det oftast är alldeles omöjligt ändå att avgöra det. Syften varför folk startar trådar alltså.
    De svarar kanske i lite lättsmälta trådar sådär som avkopplande lördagsnöje?
  • Träskvatten
    Anonym (Snygga Anna BOOk!!) skrev 2017-09-23 20:51:30 följande:
    Ok, men tidningarna skriver om det folk vill läsa. Och Anna är med mest hela tiden i expressen, aftonblad et, hönt extra mm.

    varför??
    Tror snarare att man läser det man vill läsa.

  • Träskvatten
    Anonym (Haha) skrev 2017-09-24 10:34:05 följande:
    Anna, anledningen till att du får vara med i tidningarna som du ringer och tigger till är inte för att du är folkkär, det är för att du är folkHATAD! Dom skriver om dig för att du skämmer ut dig och gräver din egen grav djupare och djupare, sånt lever skvallerblaskorna för. Vad tycker du om Gunilla Persson? Du är "känd" av samma anledning som henne, Get the picture?
    Ingen kommer någonsin tycka att du ser bra ut, hur smal du är blir och hur fake du än gör dig. För du är så äckligt ful inuti!
    Hon är inte hatad, det kan ingen påstå som förstår innebörden av begreppet hat.

    Däremot är hon drama och socialporr. Istället för att läsa om och glo på den vanliga socialporren som handlar om totalt okända människor blir det lite mer spännande när det handlar om någon man känner till.
Svar på tråden Är Anna Book Sveriges snyggaste kändis?