• Bella7

    IVF - Sahlgrenska

    Jag är så glad att jag har er här på tråden. Känner ingen som har gått igenom IVF. Hur ska dem förstå dem säger bara oj va roligt och vill veta hur det går. Ni här ni förstår varje dag går man in här och ser vad ni skriver om er själva hur det går för er och det är så roligt att ni vill dela med er.

    Tack att jag får skriva med er <3

  • Bella7
    zuces skrev 2017-11-04 12:14:44 följande:

    Tack själv! Och det är ju så skönt att få reda på saker av varandra som t.ex att dom även har öppet söndagar! Jag trodde de bara mena lördagar när de sa att de skulle ha öppet helger. Men då får man ha telefonen redo på söndagar också :)

    Skriv gärna här sen hur det gick på besöket idag!


    Det gick bra idag. Först ett ultraljud på äggblåsor och slemhinnan. Sen blev det blodprover en hel del sen träffade jag barnmorskan och gick igen sprutorna igen :)
  • Bella7
    polf skrev 2017-11-05 23:32:37 följande:

    När skulle du börjat?

    Jag ska börja i januari men ska ha min mens denna veckan (hoppas ju såklart att den inte kommer alls men) så då kan jag kanske ringa och få en tid ändå menar du? ????


    Jag har nu tagit sprutorna sen i lördags så är på min dag 3.

    Jag gjorde så. Ringde och kollade folk hoppar av har sen mens med mera. Testa ! Håller tummarna
  • Bella7
    polf skrev 2017-11-06 20:55:37 följande:

    Ja jag ska ringa imorgon! Tror jag får min mens då.

    Hur går det med sprutorna? När är det tänkt med äggplock?


    Håller tummarna att ni kan börja nu.

    Jo man vänjer sig med den första den går helt okej. Rädd för nålar så är ändå okej med den. Ska börja med spruta nr 2 i dag och på fredag är det ultraljud som gäller då får vi se om det har blivit några ägg eller hur det ser ut. Isånafall blir det i nästa vecka :)
  • Bella7
    polf skrev 2017-11-08 13:50:53 följande:

    Åh spännande!

    Min mens skulle kommit igår, men inget spår ännu. Så hoppas på imorgon så jag kan ringa.

    Jag är också extremt spruträdd och hoppas verkligen jag klarar av det


    Min mens var oxå sen vilket blev bra ändå :)

    Ja va så rädd i början. Nu kommer det bli 2 sprutor i 2dagar. Sen får man se. Lite rädd för denna faktiskt.
  • Bella7
    polf skrev 2017-11-09 09:16:20 följande:

    Haha är det sant?

    Märkligt. Jag brukar vara som en klocka.. och för två dagar sen hade jag en liten liten Blödning som jag brukar ha innan mens, därför tänker jag att det bör ju komma. Men inget ännu....


    Haha vad är det som händer..jag hade oxå en sån blödning sen tog det 4-5 dagar innan mensvärk och mens kom.

    Vart bor alla ?:)
  • Bella7
    zuces skrev 2017-11-09 22:57:00 följande:

    Göteborg här med!

    Asså jag förstår inte.. min mens har fortfarande inte kommit. Den är nu typ 2 dagar sen. Hoppas den kommer imorgon iallafall så det inte blir nån lång konstig cykel nu när ivf är nära!


    Tror men är bara en tanke att när man tänker på den så kommer den inte. Man vill så gärna börja och då tänker man massor. Hoppas eran kommer snart. Idag ska vi kolla hur många ägg det finns.
  • Bella7

    När man på dagens ultraljud får besked att man ska ta ut äggen på onsdag vilket fick en att bli överlycklig. Men då kommer läkaren och säger att jag har för många blåsor för att kunna sätta in mina ägg nu. Den besvikelse man får när man hoppas för en liten stund.

    Tårarna bara rinner men måste förstå läkaren oxå min hälsa är såklart viktig den oxå. (Man kan tydligen bli väldigt sjuk). I januari ska äggen sättas in..

  • Bella7
    Jadu skrev 2017-11-13 15:52:34 följande:

    Så blev det för mig i januari i år och jag blev super ledsen men nu i efterhand så tyckte jag det var skönt med den pausen mitt i allt.

    Hoppas allt går bra när du får sätta in i januari!


    Inte roligt alls . Men får tänka att det finns en mening med det och att det trots sig i januari. Hur går det för dig?
  • Bella7
    zuces skrev 2017-11-13 19:14:08 följande:

    Förstår att man blir jättebesviken :( men hur många äggblåsor hade du i fredags? Varför sänkte de inte dosen i fredags kan man ju undra..


    Hade fått låg dos från början sa hon och dem sänkte den men troligen inte tillräckligt. Sen ställer ju julen till det så får vänta. Men hoppas det tar sig då
  • Bella7
    zuces skrev 2017-11-13 20:35:35 följande:

    Aha okej! Men det är ändå positivt att du får så många ägg! har du PCO?


    Det är det hoppas det finns ägg oxå:). Inte vad jag vet något om iallafall men har endometrios kan påverka oxå hörde jag av en tjej
  • Bella7
    Jadu skrev 2017-11-14 14:14:29 följande:

    Inväntar mens på torsdag så börjar väl med sprutor till helgen. Det är vårt sista försök så är lite nervigt.

    Och om vi vill kommer få få sätta tillbaka 2 embryon.


    Jag håller verkligen tummarna för er nu :) då blir det kanske tvillingar?
  • Bella7
    sofie9191 skrev 2017-11-14 16:05:34 följande:

    Hej!

    Jag hoppar in här! Jag och min sambo 26 & 27 år började försöka bli gravida i mars 2016 och i juni 2017 var utredningen klar. Sedan dess har vi testat letrozol som inte har fungerat :/

    Den 18/10 lämnade vi de sista blodproverna för att få ställa sig i kö till ivf på Sahlgrenska. Men vi har ännu inte fått någon remissbekräftelse från reproduktion? Brukar man inte få det? Hur lång tid tog det för er när ni lämnat HIV och alla de andra blodproverna? För man får väl någon slags bekräftelse på att man står i kö? många frågor!


    Hej och välkommen till oss :) har du gjort sköljningen och då? Efter den tog det oss ett halvår att få komma tillbaka för att göra första försöket. Men nu är tydligen köerna längre
  • Bella7
    zuces skrev 2017-11-15 12:45:45 följande:

    Jag är så trött på att vänta nu.. först sa de att vi beräknas bli kallade där innan jul och nu säger de januari. Däremot är vi uppsatta i kortvarsel listan och där kan man komma in betydligt tidigare. Idag sa de att vi hade 6 par framför oss i kortvarsel kön, vet inte hur snabbt det går i den kön men jag pallar inte mer.. idag är en sån piss dag där man bara är negativ och frågar sig varför..


    Tiden kommer gå fort även om det känns som ett helvete
  • Bella7

    Hemma och sovit en stund efter mitt äggutplock. Dem hade sett 19 blåsor innan men hittade 25 ägg idag så glad nu får vi se hur många dem kommer att frysa

  • Bella7

    Hej alla

    Nu var det ett tag sedan jag skrev här inne. Men det har varit rätt mycket runt om.

    För oss så har vi inte kommit så långt. Nu har jag äntligen fått tabletter så jag kan få ägglossning. Var hos 3 olika läkare och alla sa olika saker. Nu hoppas vi att tabletterna hjälper så vi äntligen kan få stoppa in ett ägg v.16.

    Kram på er

Svar på tråden IVF - Sahlgrenska