• zuces

    IVF - Sahlgrenska

    polf skrev 2017-10-30 11:28:16 följande:
    hej!

    Vad roligt att få följa en till! Men då får du börja med hormonbehandling i början på december? det är ju bara en månad tills dess. Undra varför jag måste vänta med hormonbehandling till januari :( eller fick ni det långa protokollet?
    Hur går det för dig? Vilken vecka är du i nu? Hur känns hela graviditeten? :)
  • zuces
    Jadu skrev 2017-12-11 07:33:58 följande:

    Tror det är rätt kört för oss.. ruvardag 11 och när jag satte in lutinus nu på morgonen var de en brun flytning på insättnings staven.

    Test dag på fredag.


    Rosa eller bruna flytningar är ju okej! Jag har fortfarande hoppet uppe för din skull :)
  • zuces
    Jadu skrev 2017-12-11 18:13:34 följande:

    Okeey, det här blivit lite mer Men ingen mens blödning av det.. så jag tänkte jag ska försöka sluta tänka på Det, ta vagitornerna fram tills fredag när de är td.. kan ju inte göra något innan dess ändå.

    Men samtidigt är känslorna som en storm, ena stunden att det är kört och detta va vårt sista försök till att vi satte in 2 så kanske 1 finns kvar trots allt.


    Imorgon har du ju BIM om man räknar från äggplock. Du vill inte tjuvtesta eller?
  • zuces
    Jadu skrev 2017-12-15 07:03:45 följande:

    Det blev inget.. Negativt grav test.


    Åh nej.. jag beklagar så mycket verkligen.. Mitt enda råd är att låt dig vara ledsen och sen kanske kolla på andra alternativ eller sätta nytt mål för ivf, med eller utan äggdonation/spermiedonation kanske? Man behöver något att sikta på för att kunna ta sig vidare sen <3 men låt dig själv sörja nu!
  • zuces
    nyfikenkvinna skrev 2017-12-16 18:38:36 följande:

    Vi hade haft vårt första möte med Göteborgs kvinnoklinken  i förra veckan. Då gjordes ultraljud, spolade äggledarna. Enligt läkaren såg allting normalt ut. Nästa vecka ska mannen göra ett spermaprov hos reproduktionsmedicin. Nu står vi på väntelistan hos Sahlgrenska. 


    Så bra att de inte hittade något fel hos dig! Skickades ivf remiss till Sahlgrenska eller vilken väntelista menar du?
  • zuces
    Gladis84 skrev 2017-12-29 16:55:12 följande:

    Hej, nu var det visst ett tag sedan jag var inloggad =/ Min mens blev givetvis 1 vecka sen för första gången på många,många år så jag fick börja spraya med Suprecur först igår. SOM jag har längtat... nu känns det på "riktigt" liksom :) Skulle först ha äggutplock v.3, sen v4 eftersom mensen blev försenad... sen ringde dem innan jul och berättade att det är så många i kö så nu blir det äggutplock v.5 istället och får då spraya en vecka extra med nässprayen innan jag börjar med sprutorna. Nu hoppas jag inte det blir mer framskjutet!  Japp, det långa protokollet =) Hur ligger du till med "allt" ?=)


    Åh vad kul! Vi börjar med sprutor vid nästa mens så om ca 2 veckor! Mitt äggutplock är också beräknat till v.4-v5 :) Alltså korta protokollet! Försöker njuta så mycket det går nu innan allting börjar, tror det kan bli väldigt psykiskt påfrestande!
  • zuces
    polf skrev 2018-01-02 21:44:37 följande:

    Missat ditt inlägg!

    Tack för din omtanke, jag är i v13 och börjar äntligen få lite mer energi och aptit. Har mått sådär.. men går in i v14 om 2 dagar och då bör det vända lite :)

    Känns fortfarande lite otroligt men har gjort ultraljud vid v12 och allt såg bra ut. :) hur går det för er? Snart hormonbehandling?


    Skönt att höra att du kan slappna av lite nu och njuta! Jaa min mens kommer nog om en vecka så räknar med sprutstart nästa helg kanske :) spännande att äntligen komma igång. Ska ni göra vanliga kub eller nipt testet? :) kunde man se kön v.12?
  • zuces
    ammela skrev 2018-01-03 12:41:16 följande:

    Lägger mig i lite :)

    Vi gjorde privat ultraljud i v 15, då kunde de med stor tveksamhet se könet. Bm ville gärna inte ens säga det då hon var så osäker så är tveksam att det går att se i v 12.


    Då är det säkert mellan v.15-v.20 man kan se mer säkert då :) tack för svaret! Vad är det ni väntar då? Vilken vecka är du i nu?
    polf skrev 2018-01-03 13:17:13 följande:

    Måste kännas skönt att få börja. Hoppas du är taggad!

    Vi har valt bort kub och kommer inte göra något av det.

    Nej, 12 ser man inget kön. V14 kan man kanske se men ytterst sällan att de vågar uttala sig så tidigt. Nästa gång är jag i v20 och då ska vi se om man ser något :)


    Jag förstår! Hur kommer det sig ni har valt bort kub? Är det inte vanligt att göra i ung ålder? Jag är inte så insatt i under-graviditet grejer så vill gärna höra argument och så om ni har några :D
  • zuces
    Skräckblandad förtjusning skrev 2018-01-03 16:27:01 följande:

    Hej, hoppar in i tråden ????tredje ivf, kort protokoll, göteborg, börjar med spruta Gonal f på fredag


    Hej! Välkommen! Vill du berätta lite bakgrundshistoria och hur gamla ni är osv? :) hoppas det går bra på fredag!
  • zuces
    Skräckblandad förtjusning skrev 2018-01-03 19:03:19 följande:

    År av glädje och sorg. 34 år, ofrivilligt barnlösa sedan 3-4 år, haft turen att få embryo under ivf 1 och 2 till färsk insättning 2 dagar och till frys. Har en knasig menscykeln som läkarna rycker på axlarna åt. Sen ägglossning runt dag 20-23 och kort luteralfas (tiden efter ägglossning, innan mensen) på sju dagar. Aldrig blivit gravid förutom under ivf. Vi fick en dotter på femte embryot som dog av hjärtfel 14 veckor gammal ( fråga inte om detaljer, för nära i tiden). Vår dotter klarade frysen som blastocyt (5 dagar) och upptining och sattes in under naturlig menscykeln (FET) med progesteron stöd ( lutinus vagiatorer) och vi fick vårt första + ???? Lugn graviditet, rutinultraljud gick bra). Nu hoppas vi på att få en småsyskon till vår lilla ängel i himlen.


    Beklagar sorgen! Önskar dig lycka till nu inför framtida behandlingar <3
Svar på tråden IVF - Sahlgrenska