• Ek90

    Följas åt till ett plus!

    Hej allihop! Hoppas det är okej att jag hoppar in i detta tråden? Just nu känner jag mig helt uppgiven.

    Sen mens (borde fått den runt 20-23/1 vad jag tror men förra månaden stökade min kropp lite också så den förskjöts från runt 12/12 till 20/12.

    Har sen i fredags haft känningar som jag brukar ha runt ÄL (vad jag förknippat med det iaf, aldrig testat stickor innan) så igår då jag var ganska rejält känslig i magen köpte jag ÄL-stickor som visade positivt med två lika starka streck.

    Testade med nytt gravtest idag som endast gav ett dumt spökstreck och ÄL-stickan var fortfarande lika stark.

    Man blir så ledsen! :( Hoppades verkligen. Men nu försöker jag intala mig själv att jag får acceptera att det förmodligen bara är kroppen som hoppar och lever rövare och inte nån liten knodd där inne... men det är ju så svårt! :(

  • Ek90
    Lillefiddelin skrev 2018-02-01 13:14:33 följande:

    Jo det vet jag såklart.. men hade en känsla att det inte tagit denna gång då jag ej haft äl flytningar alls och inte känt av någon äl (även om jag hade positivt äl test)

    Nån av er som bokat in gyn bara för att kolla in statusen där nere liksom ? Vet att jag har god fertilitet osv sen tidigare graviditet, men har märkt att min pH-balans där nere verkar vara väldigt sur. Har prövat receptfria läkemedel men får bara gryniga flytningar efter behandling, sedan är det bra och kanske lite torrt i några dagar innan jag upplever samma problem igen. Ska nog ringa imorgon. Kan man passa på att fråga om hjälp med annat? Vad finns det för hjälp att få av gyn INNAN man söker om hjälp som par? Har inte försökt i ett år än så sådan hjälp får vi nog vänta med ju. Inne på försök 5


    Jag är inne på samma funderingar ang gyn! Men vågar inte riktigt ringa och boka tid då jag jobbar på sjukhuset i en liten stad. Så pinsamt om de bara tycker man är knäpp och onödig som ens oroar sig. Men nu är jag inne på bim+9 med neg gravtest imorse... man undrar ju vad problemet kan vara :( har inte heller försökt aktivt så länge att nån utredning som par är aktuellt. Skulle bara vilja de kollade igenom allt och gav klartecken att allt var helt normalt.
  • Ek90
    minipeach86 skrev 2018-02-08 09:28:55 följande:

    Tack så jättemycket, en overklig lycka som inte har sjunkit in än riktigt =) 


    Stort Grattis!! :D
  • Ek90

    Jag är lite kass på såntdär, lyckas inte kopiera länken och sen få in mitt namn på BIM-listan :| någon snäll som skulle vilka hjälpa mig? :) BIM 16/2

  • Ek90
    Sommaren12 skrev 2018-02-12 08:14:19 följande:

    När tror du att du har äl och vilket barn i ordningen är det? :) Kan uppdatera åt dig.


    Tack, vad snällt!

    Denna månaden (eller förra blir det ju) hade jag pos äl-test 29-30/1. Första barnet :)
  • Ek90
    saijda skrev 2018-02-13 23:03:20 följande:

    Nu kunde jag dela men inte via appen :0


    YaseminL skrev 2018-02-14 09:45:17 följande:

    Jag tycker det ser positivt ut!!! Håller tummarna för dig! Har du tagit något nytt test imorse?


    Är inte det kort på mitt test från igår? Det var iallafall negativt idag... :( så ledsen.

    Men hoppas du får plus Saijda om ditt såg likadant ut :*
  • Ek90
    Sommaren12 skrev 2018-02-21 19:24:05 följande:

    Här kommer lilla jag igen. Grattis till alla plus! Finns det ens lite folk kvar här som inte plussat? :) Glädjs verkligen för er som fått plus men börjar också känna mig lite ensam nu.

    Jag använde dubbel indikator ganska länge förut och fick aldrig nånsin blinkande smiley utan fast gubbe direkt. Läste på CBs FAQ att låghormonare kanske inte får blinkande så antar alltså att jag är en sån, låghormonare alltså. Därför övergick jag till deras rosa test som är lite billigare men inte visar alla fertila dagar utan bara de maximala dagarna. Du behöver inte oroa dig. Det är helt normalt att stegringen avtar snabbt efter positivt test.


    Jag är också kvar utan plus. :)
  • Ek90

    Jag har en fråga

    Ni som är/har varit i samma sits med denna bebisverkstad... är det nån som känner igen sig i detta att man blir så fokuserad att ha sex vid ?rätt tidpunkter? under cykeln att det nästan känns ovärt att ha sex vid andra tider under månaden då jag vet att jag inte är fertil? Jag blir så besviken på mig själv när de känslorna kommer upp, försöker styra om dom men innerst inne så finns de där.

    Jag vill ju vara nära min sambo alltid egentligen och får dåligt samvete av att tänka så. Tror väl det kanske inte är helt ovanligt när man så gärna vill få ett resultat men hur har ni gjort för att släppa de tankarna, om ni haft dom?

    Tyvärr så är det även ganska lätt att tiden går mellan gångerna då vi jobbar om varandra en hel del och båda jobbar roterande mellan dag/kväll/vaken natt.

  • Ek90
    ankmamma skrev 2018-02-26 19:00:29 följande:

    Hej på er!

    Går in och läser era inlägg emellanåt! Grattis till alla er som plussat och hoppas verkligen för plus snart för alla er som kämpar!! :)

    Idag gjorde vi första ultraljudet, (är nu i v12) och allt såg jättebra ut! En frisk liten krabat sprattlade runt där inne och just nu flyger vi på moln här hemma. Känner att jag äntligen kan slappna av lite och vara glad för allt som sker!! :)

    Kram på er, önskar er all lycka i framtiden!

    (hoppas det är okej med bild)


    Åh så härligt att ha fått se sin lill* i magen! Jag blir lika glad varje gång jag ser någon annans ul-bilder. Längtar tills man själv får vara där :)
Svar på tråden Följas åt till ett plus!