• MammaMia1012

    Följas åt till ett plus!

    Saima17 skrev 2017-12-14 10:49:44 följande:

    Vet hur d känns!!! Min kropp brukar va precis likadan. Liksom vis me en gång om..ja lr nej. Fan så man får fortsätta. Blir knäpp på min kropp om ja bara ska ha en dags mini mens nu ist för 3 dagar me överflöd. Å mensvärken som va så va ej från denna värld. Fick sitta me benen uppdragna mot magen efter 1g panadol! Så brukar ja int ha..


    Skönt att man inte är ensam <3 blir knäpp!
  • MammaMia1012
    Saima17 skrev 2017-12-14 12:29:19 följande:

    Näädå absolut int ensam <3


    Här är nu alla symtom borta typ... gissar på att mensen kommer måndag eller tisdag! Ja ja blir som det blir!
  • MammaMia1012
    Saima17 skrev 2017-12-14 12:46:22 följande:

    Har ömma bröst. Fick mens lr va d nu va. Kanske nidblödning. För nu e allt borta. Ingen mens ingen blödning lr nåt mer. Hade mensverk som va hemsk. Men gick över på typ 10 minuter. Fick sitta på golvet med benen uppdragna i 10 min sen va d borta. Jätte konstit. Brukar hålla i sj timmar för mj


    Mycket konstigt vad som händer med våra kroppar! Är det för att vi vill och analyserar allt?? Grymt förvirrande i alla fall!
  • MammaMia1012
    Saima17 skrev 2017-12-14 13:02:10 följande:

    Ja alltså ja va ju helt på d klara att d va mens å börja ladda å planera ligga schema för julen dom dagar då ja å sambon e tsammans.. Å så mitt i allt efter en da slutar mensen. Den burkar ju va som niagrafaller i 3 dar.. Nu va den minimal i 1 dag.. Va händer?


    Så konstigt! Här har jag haft mensvärk sedan lördag, illamående som bara blivit värre (nästan spytt varje morgon) halsbränna, huvudvärk, nu finnar på ställen jag inte brukar ha, brösten spänner (brukar mer ömma) yr emellanåt och så vansinnigt trött sedan i måndags (brukar inte vara så här trött) drömmer konstigt, så att om jag inte är gravid så måste jag vara påväg att bli sjuk eller någonting!!!! Jag säger det igen, jag blir knäpp!!!

    Mitt huvud säger dock att det inte är något!
  • MammaMia1012
    Saima17 skrev 2017-12-14 14:02:45 följande:

    Jaaaa.. Ja va på massage igår å d borde ju verkligen int ha avstannat mensen.. Men den e borta nu. Vet int heller va ska tro men om d int sku vari mens så ska den komma 19 lr 20onde så måst väl vänta t dess iaf å se..sku ju villa börja äl testa ifall att.. Smart? Dumt?


    Ingen aning just nu, jag testade imorse... totalt negativt!! Har köpt hem testa tidigt, kanske kommer idag så testar det imorgon...

    hoppas på pluss för dig <3
  • MammaMia1012
    Sommaren12 skrev 2017-12-14 14:18:04 följande:

    Ja alla dessa symptom man kan få när man misstänker att man e gravid. Det blir rena snöbollseffekten till slut. I somras var min mens fem dagar sen, det har ALDRIG hänt förut. Tog gravtest som gav mig spökstreck men såklart trodde jag det va början på ett positivt. Hade ömma bröst och de läckte också. Asdåligt humör och ont i svanken som jag inte brukar ha. Men på dag 30 kom ändå mensen. Var SÅ besviken. :(


    Precis sådär känner jag just nu bara arg på kroppen att den kan luras så...
  • MammaMia1012
    TrueLove12 skrev 2017-12-14 21:26:11 följande:

    Tack så mycket får hoppas att kroppen har återställt sig brukar läka rätt fort så förhopningsvis blir de något. Önsketänkande är ju att bli gravid innan nästa år men vet att det är för tätt in på men drömma kan man göra iaf?? Jag har längtat jätte länge på denna stund snart i 6 år sedan jag och min man träffades och han har velat vänta så jag har inte riktigt förstått ännu att denna planen är sann ännu??


    Å vad spännande! Hoppas på ett pluss snart för er <3
  • MammaMia1012
    Isathe skrev 2017-12-18 07:55:12 följande:

    Usch lider med dig!! Jag vågar inte testa eftersom jag inte vill bli dubbelt besviken. Men drömde i natt att jag tog ett gravtest som var negativt så jag är nu helt säker på att jag inte är gravid!!

    Fy fan för detta eviga försökande!! Försökt sedan februari utan en tillstymmelse till plus.... Blir så ledsen!


    Nej hade egentligen velat vänta med test men vi hade lite glöggmys igår och ville veta om jag vågade ta med alkohol och så var det ju.... Nej nu hoppas jag att mensen kommer imorgon som den ska så får vi fira jul och nyår! ÄL troligen runt nyår så då får vi myyyyysa!!

    Håller tummarna att din dröm inte är sann! Och att du äntligen får ditt pluss <3 förstår verkligen din frustration!! Hoppas innerligt, när har du BIM?
  • MammaMia1012
    Isathe skrev 2017-12-18 08:04:56 följande:

    Jag har BIM någon gång mellan imorgon tills på torsdag. Min app säger imorgon och har då en cykel på 29 dagar men har haft upp till 31 dagar, så bara vänta och se. Ska väl inte måla fan på väggen redan, men som sagt efter så många försök har jag svårt att tro att det plötsligt ska gå nu. Samtidigt så vet jag att upp till 12 månader av försök är helt normalt.

    Men vi har iaf en plan om mensen dyker upp, ska börja med letrozol isf. Så inget ont som inte har något gott med sig, å de känns skönt!!


    Mem vem vet, plötsligt händer det

    Skönt att med en plan, så är jag med. Man vill kunna planera och göra det man kan! Då tycker jag att det får lättare! Hoppas det tar sig för er snart <3 jag tror vi kommer försöka ordentligt två månader till för att sedan ha lite uppehåll, men vi får se...
Svar på tråden Följas åt till ett plus!