• ankmamma

    Följas åt till ett plus!

    Let it Rain skrev 2018-01-04 20:00:05 följande:

    Grattis! :) :)


    Tack!! Hur går det för dig? :) har du gjort ultraljud än? :)
  • ankmamma
    Saima17 skrev 2018-01-04 20:09:49 följande:

    Vi får se. Fick som riktigt molvärk precis just efter vi fått till d. Precis som ja har på morgnarna.. men bara på vänster sida. To äl test före. Blinka fortfarande. Tänker testa fram t mens.. Köpte hem billiga graviditetstest idag..sambon vill ja väntar


    Gör det!! hoppas den inte kommer ;)
  • ankmamma
    Anonym (Nina) skrev 2018-01-04 20:53:05 följande:

    Själv är jag säker på att jag har ägglossning typ nu, känner igen symptomen.

    Känns skönt att kroppen verkar funka igen :)

    Hade sex för 2 dagar sen, får se om det blir något mer.


    Stort lycka till!:)
  • ankmamma
    Saima17 skrev 2018-01-04 21:01:39 följande:

    Imorse trodd ja den kommi. Hadd så mensvärk men den gick över på 2 min..helt sjukt. Läste ett tarotbudskap för imorron. D sto att man kommer få glädjande besked. Va d än gäller är det ett lättnaden besked.. hållet tummarna för äl..


    Ooh hoppas det stämmer då!!

    Haha sambon är överlycklig här hemma! det är ju han som pratat om barn i flera år och vi båda var inställda på att det skulle ta mycket längre tid när vi gjorde första försöket i oktober. är glad att jag provade progesteronkrämen!:)
  • ankmamma
    minipeach86 skrev 2018-01-04 21:35:31 följande:

    Jag har BIM imorgon och undrar hur jag ska kunna sova i natt?  Så mycket förväntan.. och sen vakna till ett test som antingen kan skicka en till livets glädjeplats eller ett ställe av besvikelse och omstart. Dessa ytterligheter.. dock kommer morgontempen skvallra om beskedet, om den fortfarande är hög eller har dippat. 

    Ankmamma, hur berättade du för din sambo? =)


    Gud så spännande!! du måste uppdatera oss :D

    Han är lika involverad som mig i det hela..haha.. han visste att jag skulle ha fått mens i måndags så han har frågat varje dag, har mensen kommit? har du gjort test?

    Jag gjorde nämligen test i söndags som var negativt (lite tidigt men jag kunde inte hålla mig) sedan tog jag nytt test i tisdags och då visade det så svagt så jag trodde jag inbillade mig. Och igår när jag tog test väckte jag honom på morgonen och frågade om han såg något, men vi ville ändå inte ha för stora förhoppningar om det skulle varit spök.. även om det skulle vara högst osannolikt att få spök på fyra olika tester av två olika märken var det först idag när jag tog det digitala som vi verkligen släppte tvivlet och började glädjas på riktigt :D känns som man bara vill skrika ut det nu, haha!

    hur länge skulle ni väntat tills ni berättar för föräldrar? :) ingen av våra föräldrar vet om att vi försökt trots att alla tjatar om barnbarn ;)
  • ankmamma
    minipeach86 skrev 2018-01-04 22:25:48 följande:

    Åh men vad mysigt! =) Min man är också lika involverad och frågar på morgnarna när jag tempat.. "nå? hur såg det ut idag?" hahaha. Men jag kommer ändå testa ensam och den dag jag får plus vill jag framföra nyheten till honom på något kul sätt =) Han kommer bli sååå känslosam! Imorgon firar vi 5 år så *tänk tänk tänk om* det skulle kunna bli en liten inslagen sticka till honom då när vi ska ut och fira.

    Vi kommer faktiskt avvakta till v. 12-13 tills vi berättar för föräldrarna... och det är av en speciell anledning. Min bror och hans fru har försökt få barn länge men inte lyckats och idag har de gett upp. Det har varit några missfall längs vägen. Och de har berättat om sina plus tidigt. Så mina föräldrar har liksom hoppats med hela sina hjärtan på barnbarn och varit SÅ lyckliga för deras skull och sedan har deras hjärtan brustit både för förlorade barnbarn men också för att deras son och svärdotter behövt gå igenom den sorgen =/ Jag känner starkt att jag vill skydda dem från det nu och överraska dem när den mest riskabla perioden är förbi. Så att de slipper våndas lika mycket som oss de första veckorna =) Och bara njuuuuta när de väl får nyheten! Och eftersom vi inte berättar för mina föräldrar kommer vi inte berätta för hans föräldrar eller någon annan heller. Men guuud vad vi längtar efter att få dela den glädjen med familj och vänner en vacker dag <3

    Hur tänker ni göra? 


    ååh va roligt!! hoppas verkligen att det blir ett lyckosamt besked imorgon :D

    Jag förstår!! Det är lite av den oron som jag känner!! att om det inte skulle gå vägen har man gett både sig själv och föräldrarna falska förhoppningar.. speciellt när man vet hur glada dom skulle bli! dock skulle det vara skönt att berätta tidigt för att kunna rådfråga och prata med någon om det, svärmor är barnavårdslärare och har jobbat på BB halva sitt liv så hon har ju lite erfarenhet :) är väldigt kluven! men det lutar åt att berätta om ett par veckor :)
  • ankmamma
    Sommaren12 skrev 2018-01-04 22:27:17 följande:

    Så härligt! Önskar att min karl var lika engagerad. :(

    Jag blev tvungen att berätta för mamma när jag var i v 8. Vi och min brors familj firade ju hos henne i tre dagar. Hon fick hjälpa mig att dölja det för de andra med att ge mig fejkvin och sånt :D Berättade för mina två bästisar rätt omgående och alla andra i v 14 när vi varit på ul och svärfar fyllde år. Tiden kändes sååå lååångsam fram tills dess!


    Det är min sambo som pratar barn längst av oss. Han han tålmodigt väntat på att jag ska bli ?redo?.. så han blev superglad!:)

    Hahaha, ett bra sätt att säga det på ;) tror jag ska berätta för våra föräldrar om ett par veckor trots att det är tidigt. De andra får vänta till v12-13 :)
  • ankmamma
    Saima17 skrev 2018-01-05 04:41:52 följande:

    Blinkar ännu. Ingen värk idag. Men börja må riktit illa så där så man just å just vill spy nät ja kände kaffe lukten av bryggaren ja lagt på.. D e nå nytt.. Ja ä l s k a r kaffe!! Gick nog över men absolut int taggad på äta när ja sku.. Har 2 gravtest som ligger här å kliar i mina fingrar.. Tror d e dags å ta ett imorron. Är inget early så visar säkert inget ändå..borde kanske vänta t tisdag.. Men..


    Jasså! du måste uppdatera oss när du testat!! :)
  • ankmamma
    Saima17 skrev 2018-01-05 08:05:47 följande:

    Ja nå d e säkert neg ändå men ja. Ja e ju sån där som vill ha svar varför saker å ting blir så här.. Kommer väl aldrig få.. Men e dag 20 idag.. Ska eg ha mens på tisda.. Hmm


    Jaha det är så pass tidigt:) då kanske du ska vänta eller ta ett early :) ja man vill ju veta varför!!
  • ankmamma
    Saima17 skrev 2018-01-05 10:13:12 följande:

    Alltså när ja en gång hadd 27 dagar cykel så hade jag ÄL dag 15 i cykeln. E nu på dag 20.. Så mens på tisdag enligt en 25 dagars cykel. Så early ska ju synas isf.


    Jaa precis! Håller alla tummar och tår!! :)
Svar på tråden Följas åt till ett plus!