• Anonym (Nina)

    Följas åt till ett plus!

    Anonym (Väntan) skrev 2018-05-03 20:42:56 följande:

    Jag hoppas in hos er om jag får! Jag jagar oxkså ett plus då min förra graviditet i dec slutade med olokaliserat utomkveds i vecka 8. Då tog det sig på första försökert! Efter det har min mens strulat och har haft äl vissa månader och inte vissa andra. Testade precis idag och fick ett ?inte gravid? på stickan! Vi som verkligen prickat in äl med hjälp av äl stickor. Usvh man blir så ledsen varje gång det blir minus. Hur länge har ni andra försökt? Jag är själv 36 år så känner lite att det börjar brinna i knutatna sakta men säkert.


    Välkommen!

    Vad jobbigt med utomkveds.

    Jag är på försök nummer 6 nu... Är 38 år, så det brinner lite i knutarna här också.
  • Anonym (Nina)
    Anonym (Väntan) skrev 2018-05-03 21:40:05 följande:

    Anonym nina: ja jag tror jag också är typ på försök 5 eller 6.

    Läste att du var på BIM -6. Har du några känningar än? Är ju lite tidigt fortfarande men man läsee ju ibland om folk som får symptom typ dagen efter äl! Har ni lyckats pricka in äl?


    Kraftig mensvärk och illamående. Men det är tyvärr så jag brukar ha veckan före mens, så har inga stora förhoppningar...

    Har inte ägglossningstestat denna månaden, men tror att vi lyckades pricka in ägglossningen bra i alla fall!
  • Anonym (Nina)
    Jeex skrev 2018-05-04 00:00:45 följande:

    Fick mina symptom ungefär en vecka innan bim. Framförallt tröttheten. Den har nästan lamslagit mig och måste vila varje eftermiddag.

    Hålle mina tummar för att dina symptom är något positivt :)


    Tack!

    Tyvärr så brukar jag må precis såhär före mensen, men ska försöka behålla hoppet tills motsatsen är bevisad :)
  • Anonym (Nina)
    Jeex skrev 2018-05-04 02:18:40 följande:

    Förstår verkligen din känsla. Hade alla mina typiska symptom som jag alltid har innan mens, ont i brösten, lite lätt illamående till och från. mensvärk och pmsig som ett djur ;) Var helt inställd på mens men fick ett plus istället.

    Det är svårt att förstå hur man orkar varje månad att slitas mellan hopp och förtvivlan innan mensen :)

    Du får gärna uppdatera hur det går om du vill.


    Oj då! Då fick jag lite mer hopp! Tack! En grej som hände nyss var att jag fick en rejäl kramp vid livmodern. Samma sak och vid exakt samma tidpunkt hände när jag var gravid med tvåan...

    Jag kommer uppdatera :)
  • Anonym (Nina)
    Jeex skrev 2018-05-04 17:29:29 följande:

    Ja, man kan verkligen bli lurad av att man tror att mensen är på väg. Så ge inte upp hoppet än :) Hur många försök är ni på ?


    Försök nummer 6!
  • Anonym (Nina)
    Jeex skrev 2018-05-05 00:52:53 följande:

    För oss tog det sig på 7:e försöket. Men vad skönt att ni ligger i tiden för det normala hur lång tid det kan ta. Även om man alltid hoppas att det ska ta sig direkt.

    Får man fråga hur gammal du är ? :)


    Det tog sig direkt första gången, men blev missfall. Sen tog det nästan ett år innan det tog sig igen (missfall det också), så även om jag är otåligt lagd så är jag beredd på att det inte kommer gå så snabbt!

    Jag är 38 år.
  • Anonym (Nina)

    Jo, det är ju hittills inom normal tid

    Det jag oroar mig för är att det inte kommer bli något mer barn alls...

    Jag har mycket emot mig; ålder, vikt, har gjort två kejsarsnitt, har fått två missfall osv...

  • Anonym (Nina)
    Sommaren12 skrev 2018-05-04 20:56:41 följande:

    Tack snälla snälla ni! <3

    Jag är väldigt nedstämd idag. Är arg på min sambo, eg utan anledning, men känner ändå för att skylla allt på honom. Han vill ?ta det som det kommer?. Det går liksom inte att ha sex bara för att jag har ägglossning, det ska finnas tid, lust, mås bra osv. Medan jag känner att jag kan köra på oavsett mitt tillstånd bara det blir en unge nån gång! Vi har annars ett bra sexliv men denna verkstad har gjort det sämre. :( Känns ofta onaturligt oavsett om det är vid äl eller inte. Och jag känner att tiden rinner iväg och att jag är utan jobb efter sommaren stressar mig också på så många plan. Känns som hela mitt förhållnde går åt fel håll. Medan andra gör karriär, gifter sig, köper hus, skaffar barn i massor så vill eg min karl inte ha fler, vi är fortf inte gifta efter 14 år som förlovade (har dessutom tappat bort min ring för ett år sen), jag är snart arbetslös och livmodern håller på att skrumpna ihop efter all väntan och längtan... :(


    Usch, förstår din frustration!

    Ibland känns allt riktigt pissigt... Svårt att få tillfälle att få till det känner jag igen. Är ju en hel del som ska klaffa.

    Är väl inte till någon tröst, men min sambo vägrar förlova sig... Trots att han inte hade några som helst problem att förlova sig med sitt ex!

    Är också nere just nu, pms och känner att det inte tagit sig.

    Har inte lust att testa, har inte lust med någonting alls!

    Sjätte försöket nu, och min sambo tror att jag är för gammal för att kunna bli gravid igen!!
  • Anonym (Nina)
    Migas skrev 2018-05-06 07:53:14 följande:

    Vilken negativ sambo du verkar ha just nu, tänker främst på barnfrågan. Nu minns jag inte hur gammal du är, men varför tror din sambo du är för gammal helt plötsligt?

    Hur länge har ni varit tillsammans? Har din sambo ändrat inställning (när han träffade dig) så att han kanske inte vill förlova sig innan det är dags att planera bröllop? Eller är han helt negativ till både förlovning och bröllop?

    Jag hoppas att du mår bättre idag och det tagit sig trots att du inte tror det. Ibland så får man ju pluss den gång som man har minst symptom och tror minst på att man är gravid.


    Ja han är negativ till både och. Kanske om 10 år, säger han.

    Jag är 38 år, och min sambo tycker att jag borde blivit gravid eftersom vi försökt länge. Men han tänker att vi försökt sedan sonen föddes för snart ett år sedan, men det har vi ju inte riktigt...

    Tack! Hoppas jag med, ska testa i morgon!
  • Anonym (Nina)
    Saima17 skrev 2018-05-06 08:15:36 följande:

    Ja va livrädd att min sambo int sku villa förlova sj för att när han va förlovad me exet så to d slut en vecka efter för att hon då avslöja sin fleråriga otrohet..men d gick bra å vi e fortfarande förlovade.. Däremot tror ja han e lite neg t bröllop.. Å ja sku ju villa haft d inom 1 år.. Men d får ju ja glömma.. .men varför säger han att du e för gammal?? Visst alla vet ju att chansen sjunker efter 35 men d e ju absolut långt ifrån omöjligt.. Suck.. Ibland tror sj karar veta mkt som dom int har nå koll på alls.. Som min sambo tyckt ja sku skuta stressa så sku ja säkert få ägglossning. När ja int hadd symtom eller fick utslaget på stickan.. Gissa va.. D ändra int. Ettdera e ja låghormonare eller så sa gyn att testen int allti funkar å man ska int lita allti på äl test..


    Han tycker att vi försökt längre än vad vi egentligen har, och att jag borde blivit gravid nu. Han hade väl tänkt att det skulle gå mycket fortare. Medan jag var mer inställd på att det skulle ta tid.

    Nä, de har ofta inte så mycket koll!
Svar på tråden Följas åt till ett plus!