• MammaMia1012

    Följas åt till ett plus!

    Let it Rain skrev 2018-02-01 22:05:35 följande:

    Enligt NIPT ska vi få en liten flicka denna gång! (Har en pojke sen innan.) <3


    Å så roligt! Grattis! Längtar till jag får göra KUB nu, känns som en evighet!
  • MammaMia1012
    kna1 skrev 2018-02-03 08:19:17 följande:

    Nu har det torkat..


    Jag ser också! Skulle tro att det är något och kommer bara bli starkare IOM att det är så tidigt! Grattis
  • MammaMia1012
    Sommaren12 skrev 2018-02-04 21:07:30 följande:

    Tog ett test nu. Väldigt negativt. :( Nya tag nästa månad.


    Säger som en skrivit tidigare, det är fortfarande tidigt! Kommer du ihåg hur svagt mitt första var? Det var på ÄL +12 så jag hade inte plussat innan det även om jag testat..

    Håller tummarna för dig!
  • MammaMia1012
    Sommaren12 skrev 2018-02-05 09:45:11 följande:

    Ni som är tidigt gravida, hur är era flytningar? Jag har fått lite för mig ovanliga flytningar sen några dagar men det är inte rikligt. Påminner om äggviteflytningarna jag får vid äl fast mer trådiga och vita än genomskinliga.

    Måste analysera sönder allt. :D


    Jag fick som äggviteflytningar (ursäkta äckel) men det var annan färg nästan åt gröna hållet?? Har dessa fortfarande haha inte mycket men nyansen är åt det hållet..
  • MammaMia1012
    minipeach86 skrev 2018-02-08 08:57:47 följande:

    Ååååååh jag testade nu på morgonen och för första gången var mannen med, jag satt och var nervös och han stod och vakade över testet och plötsligt visade det att jag är GRAVID! Kan inte förstå det, det känns så ofattbart! 

    Tempen hade hoppat upp 0,2 grader igen imorse så tog det som ett positivt tecken att hoppet lever... och sedan tog vi testet. Vi skrattade, grät och skakade och min man började hacka tänder hahaha vi är så överlyckliga och chockade =) 

    Ber och hoppas bara att det lilla fröet får stanna hos oss nu! 

    Lillmysan, jag hade BIM igår! =)

    Migas, då tycker jag du ska försöka hålla ut över helgen och kanske ta ett test i början på nästa vecka OM du orkar och klarar att vänta =) bara för att öka chanserna till att testet hinner visa rätt, om det tagit sig nåt =) När tror du att du hade ÄL eller har du ingen aning?

    Sommaren12 jag blir inte klok på flytningar hit och dit haha, har precis som du också tolkat "aha! det här betyder nog si och så" innan, men insett att det verkar som att vi alla får lite olika flytningar då och då och att det varken behöver betyda det ena eller andra... förutom ÄL-flytningar då som brukar va ganska tydliga =) 


    Men så roligt! Vad glad jag blir för dig/er! Jättegrattis!!!!
  • MammaMia1012
    lillmysan skrev 2018-02-08 14:08:51 följande:

    Ni som har plussat och känt er trötta mellan ÄL o bim, när började det? Jag blir typ rädd för mig själv för jag är så trött att jag knappt vet vart jag ska ta vägen, ÄL +7 känns sjukt tidligt att ens känna av? Orken att ens vara på jobbet är ju typ noll.


    Det var nog runt ÄL +9 som jag började somna på soffan typ kl 1900 och mannen undrade vad det var för fel på mig :)
  • MammaMia1012

    Det var ett tag sen jag kikade in, grattis till alla pluss! :)

    Sommar hur mår du, hur gick det med jobbet? Jag fick jobbet jag sökte så ska säga upp mig idag.. är toknervös!

  • MammaMia1012
    Sommaren12 skrev 2018-02-14 11:47:02 följande:

    JÄÄÄJ!! Då har ni ju goda chanser denna gång! :) Kan ju va att monitorn visade hög så länge innan maximal senast för att det va första gången du använde den? Nu kanske den är lite mer specifik så att maximal kommer snabbare? Du borde ju ha äl innan mig iaf som har på måndag. Kul! Hoppas ni får till en knodd nu, pippa på hej å hå! ;D

    Ang läkarbesöket. Jag förstår att man vill ha en förklaring till saker men jag skulle inte hoppas på dåliga sköldkörtelvärden, det kan va grymt jäkla jobbigt att leva med. Tog de några andra prover än bara sköldkörtel?Jag tycker med att jag ser nåt väldigt svagt! :) Det är ju dock sååå himla vanligt med spök på de där men du har ju ändå lite tid kvar till bim så kan ju även va början på ett plus. Hoppas!!Tänkte på dig idag! Kom på att du ju varit på intervju. Men kul, grattis! :) Kunde de matcha lön och sa du att du är gravid? Jo jag har varit på en andra intervju men inte hört något än, det skulle ta ett tag sa hon. Men jag är lika osäker som innan. Lutar mot att tacka nej om jag blir erbjuden.

    Hur mår du?!Fasen så drygt! :( Hoppas det är ett jäkla sent plus eller att mensen bara kommer nu då så du kan ladda om.


    Ja de matchade lönen så himla nöjd! Blev inga glada miner när jag sa upp mig idag... men har bara en månads uppsägningstid så det kommer gå fort!

    Jag berättade på intervjun att jag var gravid, sa det att om vi kommer överens så vill jag ha sagt det så ingen känner sig ?lurad? och de bara grattade och tyckte det var roligt!

    Så nu ser jag fram emot det

    Jag mår illa hela tiden, vart lite bättre idag kanske för jag varit så nervös :D spyr ibland på mornarna och är förtfaramde sjukt trött.. men jag hoppas det vänder snart. Går in i v9 imorgon och längtar så efter att få se den lill*

    Men då kör ni på med bebisverkstaden i alla fall <3
  • MammaMia1012
    Sommaren12 skrev 2018-02-15 19:21:33 följande:

    Här är ÄL på gång. Uppsvälld å lite känningar, långa äggviteflytningar men ska inte ha äl förrän sön, troligtvis måndag.

    Dessutom har jag varit helt orkeslös sen i eftermiddag och nu tog jag tempen och har feber. Har frossa nu så gissar att det är på väg upp. Det är fjärde gången på kort tid, bara varit på jobbet 1,5 vecka sen förra omgången. :( Men då sa VC att det är virus och de kan inte hjälpa mig. Bekymrar mig att det kommer tillbaka hela tiden, jag brukar nästan aldrig bli sjuk annars. :(


    Men nej, igen? Fy så tråkigt! Krya på dig massa!
  • MammaMia1012
    sthlmsmamma08 skrev 2018-02-16 13:32:13 följande:

    Ni som varit gravid tidigare kanske vet vad jag menar när jag säger att man bara "vet" när det tagit sig. Jag har haft den känslan i flera dagar nu, och idag på BIM -4 tog jag ett test imorse. Tokblankt. 

    Asså va fan. Säger min magkänsla HELT fel eller är det verkligen för tidigt än?

    Nu har jag bestämt mig för att inte testa förrän absolut tidigast på tisdag, om inte mensen kommit då. Börjar bli riktigt otålig på den här eviga väntan och på bebis som aldrig verkar vilja bli skapad...

    Stort grattis till alla som plussat den senaste tiden och trevlig helg till er allihopa!


    Vet precis vad du menar, mina första tre graviditeter så visste jag! Kände även att det var något som inte stämde och det blev ett MF Men det var 6år sen nu. Denna gång har jag blivit helt lurad av kroppen så när jag väl var gravid så vågade jag inte alls tro på kroppen! Så förstår dig, jag valde också att vänta på att mensen var sen innan jag testade denna gång och då var det positivt!
  • MammaMia1012

    Hej



    Skriver inte så mycket här men är alltid in och uppdaterar mig på hur det går för er <3

    Jag var på kub förra veckan och fick minsta sannolikhet 1:20000 på alla 3 (glömt vad det heter) så sagolikt! Imorgon är jag i v14 och försöker slappna av mer, längtar så att få känna den lille därinne!

    Kräks fortfarande på mornarna men är såklart värt det!

    Började nytt jobb igår och känner att jag måste berätta då det är en rätt så tydlig mage och vill eller orkar inte smyga med det... folk måste ju undra varför jag gäspar som en tok

    Vill önska er all lycka till! Önskar innerligt att det tar sig för alla snart och stort grattis till er som plussat! <3

  • MammaMia1012
    Imra skrev 2018-04-02 08:22:43 följande:

    Hej allihop! (Förlåt för väldigt lång text)

    Kände att jag behövde skriva av mig lite..

    jag och min sambo har försökt få till första barnet sen juli 2017. Vi blev äntligen gravida nu i Januari. Men det slutade tyvärr i missfall i vecka 7-8. Det var otroligt jobbigt men kände ändå att det var bättre att det hände så tidigt än att man skulle fått reda på det senare.

    Har ändå känt att jag har kunnat hantera det rätt bra, men nu börjar det bli riktigt jobbigt!

    Det är såå många i vår omgivning som blir gravida nu, känns som nästan alla går ut med att dom är gravida just nu. Och många som ska ha då vi var beräknade..

    Men inte nog med det så berättade min sambos bror och hans tjej att dom var gravida igår, och dom måste blivit gravida när vi fick missfall.

    Jag försökte verkligen hålla emot tårarna och vara glad för deras skull men fick gå in på toan och bara gråta sönder! (Inte berättat för någon om vårt missfall)

    Och när vi åkte hem så bröt båda ihop! Längtar så tills det är vår tur igen! Trodde aldrig att detta skulle vara så jobbigt.. :(


    Beklagar verkligen ert missfall! Förstår så eran sorg! Kom ihåg att ni har en alldeles egen bebisresa som inte kan jämföras med någon annan! Det positiva är att ni blev gravida och jag tycker det verkar vanligt att efter ett MF så har många blivit gravida på nytt strax efter och fått friska barn!

    Bebisverkstan är jobbig och påfrestande, det kan nog alla härinne skriva under på, så att du känner så är inget konstigt!

    Jag fick ett missfall, 3 månader senare blev jag gravid och fick en fantastisk dotter som är 5år nu! Eran efterlängtade bebis kommer <3

    Styrkekramar!
  • MammaMia1012
    Let it Rain skrev 2018-04-23 19:41:47 följande:

    Hur mga är vi egentligen som lyckats plussa i tråden?

    Själv är jag i v. 27 nu, det har verkligen gått fort. Har äntligen fått liiite mage iaf. :)


    Jag är i v19 imorgon :) ska på RUL på torsdag och längtar så vansinnigt mycket! Samtidigt blrjar jag bli supernervös!

    Jag har fått en lite kula med, mådde så dåligt första 17veckorna så orkade inte röra på mig och åt bara onyttigt men nu känns det som man fått livet tillbaka. Har kunnat ta upp träningen igen och kan äta som vanligt :)

    Hur har du fått må under din graviditet? Kan inte förstå så fort tiden har gått, du är redan i v27! <3
  • MammaMia1012

    Äntligen har vi också gjort RUL och allt såg bra ut! Nytt datum 30/9 och vi väntar en lillasyster <3 jag svävar på moln och kan inte sluta titta på bilder och filmer på vårt lilla hjärta!

    Önskar er alla en fantastisk helg!

    Lycka till alla som kämpar härinne! Jag är fortfarande in och håller mig uppdaterad!

    Kram

  • MammaMia1012
    Anonym (Tror ni?) skrev 2018-05-02 21:14:17 följande:

    Tack!! När borde jag testa med digitalt?


    Jag tror du kan testa med digitalt redan idag, sådär såg mina ut och fick gravid 1-2 v

    Grattis!
  • MammaMia1012
    Saima17 skrev 2018-05-14 22:26:07 följande:

    Ja ja e livrädd för att d ska stå inte gravid på testet. usch. ångest. blä. men e hungrig hela tiden. helt sjukt. tack ja har en till intervju ha gjort på ett jobb ja hellre tar å d känner ja större chans på åxå att ja får. Ja va den enda behöriga som sökt nu så dom lägger ut d en vecka för å se om nån till söker annars är det mitt.. får ja veta kanske på måndag :D sambon e så orolig å chockad än..han googlar å så fråga han om vi får göra nå test å se om bebisen e frisk.. ååh ja tycker d e så gulligt.. hihi.. Han kommer bli sån bra pappa t vår minigris <3. haha skönt om ja e i v7 då e d int länge t v12 så op e säkrare :-=


    Men så roligt, stort grattis! Klart du kommer få plus nu! Å så skoj med intervju! Lycka till med det!

    Själv är jag nu i v21 och mår äntligen riktigt bra!

    Vad glad jag blir för eran skull!
Svar på tråden Följas åt till ett plus!