Inlägg från: Anonym (Bill) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bill)

    Se fostret vid abort.

    Anonym (ledsen för din skull) skrev 2017-10-08 13:56:22 följande:

    Tråkigt att du tog det så. Det var ju inte meningen.

    Självklart måste jag kunna fråga, jag beklagar ju, och jo det är de som gjort så.

    Tycker du borde skämmas som svarar som du gör.

    Det är faktiskt inte självklart med abort, även om det verkar så på vissa nuförtiden.


    Sorry, lägg ner. Anonym (M) har ingen anledning att skämmas och jag håller fullständigt med hen. TS har uppenbarligen redan fått rådgivning/landat i beslutet om att abortera och det var inte det här tråden handlade om alls. Det är fruktansvärt nog att befinna sig i den här situationen då det handlar om omöjliga val. Att frossa i att ge andra skuldkänslor i onödan är bara dumt och oansvarigt.

    Nu vet inte jag om TS tog illa upp men alla är olika och ibland kan det vara bäst att låta bli sina "goda råd" även om de är i all välmening.
    Leapea1 skrev 2017-10-07 19:04:28 följande:

    Hej.

    Vi måste tyvärr göra en sen abort (20+5) pga bebisen överlever troligtvis inte livet utanför magen. Detta är en mardröm för mig och jag är så rädd när det är dags.

    Ni som har gjort en sen abort och tittat på bebisen, Hur gick det? Hur såg bebisen ut? Kanske konstig fråga men jag vill nog se bebisen men "rädd" att man ska ångra sig.... Tack för svar!


    Hej,

    Vad ledsen jag blir att läsa om er situation. Jag har inte varit med om detta men har flera kompisar som har. De har sett barnet, efter tvekan såklart, men var glada att de gjort det i efterhand. Den ena sa att smärtan blev mer påtaglig efter att ha sett barnet, men att det samtidigt var fint. De har alla fotat barnet. Däremot vet jag att den ena pappan inte klarade att se sitt barn, och jag vet heller inte vad han tänker om det (har inte frågat honom). Det kändes nog mest rätt för honom. Det finns bilder för honom att se en dag om han så skulle vilja.

    Jag tänker att oavsett om du/ni beslutar er för att se barnet eller inte, kan ni ju ha en fin ceremoni för er själva ändå? Med ljus, bilder (foster, ritade egna bilder), musik eller liknande för att ta farväl på erat sätt.

    Önskar dig all styrka,

    Kram
  • Anonym (Bill)

    Hej,

    Jag kan inte ens föreställa mig den sorg du/ni måste uppleva nu, jag beklagar verkligen. Hoppas att du mår ok trots omständigheterna. Vad fint att ni fick se er lilla dotter.

    Tänker på dig!

    Styrkekramar

Svar på tråden Se fostret vid abort.