Inlägg från: Aniiee |Visa alla inlägg
  • Aniiee

    Älta

    Vet inget om Älta.

    Mitt alternativ skulle så klar vara att du fyttar hit, till Huddige. Stuvsta/Snättringe/Segeltorp i första hand. Solgård/Balingsnäs/Hörningsnäs i andra hand.

    Problemet är väl mest att det sällan finns villor ute. å andra sidan är de flesta aningens billigare än 7-8 miljoner. (ca 5.5-7.5)


    Jag älskar kanske mindre än vad jag gjorde förr, men mer än du nånsin får veta
  • Aniiee
    HusLetaren82 skrev 2017-10-09 08:24:55 följande:

    Stuvsta har många trevliga hus men vi har lite svårt att få grepp om området. Har också hört att skolorna inte är så bra där men jag kan säkert ha fel. Vad tycker du?

    Snättringe vet jag inget om.

    Segeltorp ligger lite för nära E4 för oss.

    Tack för din input!


    Skolorna i Stuvsta är det inget fel på. Finns bara 3 grundskolor, och alla tre är bra. Dock är Stuvsta större än Stuvsta, och skolorna i de andra områdena som ingår i Stuvsta-Snättringe är på en skala mellan ok och bra. Områdena som ingår i kommundelen Stuvsta-Snättringe är: Stuvsta, Snättringe, Stensängen, Myrängen, och Solfagra, och alla har minst 1 egen låg-mellanstadieskola. Jag har aldrig hört att någon skulle vara direkt dålig. Det skulle vara Kvarnbergsskolan, som är klart sämst men utan att vara direkt katastrofal. Förr var Kvarnbergsskolan den enda högstadieskolan i hela området, och förr var den nordens största, sett till antalet elever. Nu har dock Kungsklippeskolan tagit över en del av de eleverna.

    Sorry, rambling.... Min bror jobbar på en av dessa skolor....
    Jag älskar kanske mindre än vad jag gjorde förr, men mer än du nånsin får veta
Svar på tråden Älta