Inlägg från: Vattendjuret |Visa alla inlägg
  • Vattendjuret

    BF maj-juni 2018 GBG

    Hej alla goa göteborgare:)

    Har bf 25 april men kan ju lika gärna bli maj, ok om jag hänger med i gruppen?

    Jag mår jätte bra och har gjort det större delen av graviditeten. Är 28 och detta blir första barnet, riktigt spännande! Har inga vänner som ska ha barn nu till våren så kul att hitta lite tjejer i samma sits här i Götet:)

  • Vattendjuret
    tyrannosaurus skrev 2017-11-03 22:58:40 följande:

    Hoppar också in här lite sent. Väntar vårt första barn, bf 22/5 och nu på tisdag 12 fullgångna veckor. Går hos Barnmorskegruppen.

    Har varit väldigt trött och haft molande värk men mått rätt bra i övrigt. Nu har dock i princip alla symtomen försvunnit känns det som. Någon annan som känner igen sig i det?

    Har sett ett litet hjärta ticka två ggr redan (v. 6 och v. 8), en gång hos mvc och första gången som en fin bonus när jag gjorde UL av annan anledning. Så enligt all logik är jag ju gravid även om man börjar undra ibland ;) Försöker att inte tänka på missfallsrisken även om jag är högst medveten om den...


    Välkommen in i gruppen:)

    Jag känner verkligen igen mig! Har knappt kännt av min graviditet alls och är i v16 (15+2) idag.

    I början hade jag riktigt ömma bröst som växte några storlekar och var även tröttare än vanligt men nu är inte ens det kvar.. Hade inte brösten varit större än innan graviditeten samt att jag inte fått min mens på ett bra tag nu hade jag inte trott på detta.

    Har sett lillen både i vecka 10 och 12 och då mådde han kanon så försöker hålla fast vid att det fortfarande är så:)

    Lite segt att RUL inte är bokat för än i v20, lååång väntan nu...
Svar på tråden BF maj-juni 2018 GBG