Inlägg från: Anonym (usch) |Visa alla inlägg
  • Anonym (usch)

    Min man vill inte behålla barnet

    Men fy!
    Vilken sits du är i. Att din man inte stöttar i det här läget är för mig obegripligt och ego. Han har nog inte förstått hur din kropp fungerar. Varför steriliserade han sig inte om han är så emot fler barn?

    Att säga "om några år" kanske inte alls funkar, det kan man inte veta. Jag tycker du ska prata vidare med en kurator och tvinga honom att gå tillsammans också. Boka in en tid hos BM kanske, eller om de kan skicka dig till en kurator direkt men han SKA med! Det här klarar ni inte av att prata om hemma. 

    Och nej, ni behöver inte leva ihop. Det finns massor av folk som skiljer sig av diverse olika skäl. Ekonomi löser  sig alltid. Att stanna "för barnens" skulle är inget bra argument. Barn mår inte bra av att växa upp med föräldrar som mår dåligt tillsammans. Och i ärlighetens namn skulle det vara ganska ironiskt om ni stannade ihop "för barnens skull" när han så uppenbart inte vill ha detta barn. 

  • Anonym (usch)
    Melody skrev 2017-10-14 12:35:54 följande:

    Han har nu skällt ut mig för att jag inte accepterar att han inte är redo. Han går heller inte med på sterilisering för att han vill ha barn om ett par år.

    Så jag har nu kommit fram till att jag inte vill ha fler barn med honom. Kommer alltså göra denna abort.

    Jag ska till läkaren på tisdag för att diskutera min utmattningssyndrom, som jag dessutom lider av och har noll stöd i. Ska då be om en psykologkontakt.

    I övrigt ska jag börja kolla på alternativ till att separera. Men först måste jag få bukt på min utmattning och ta hand om den här graviditeten. Orken finns till för allt samtidigt :)

    Tack för era stärkande kommentarer. Ni har fått mig att inse att jag inte är helt ute och cyklar med att tycka att han är okänslig.


    jag tänker att mannen troligen bidragit till din utmattning, dvs han är inget stöd och den här konflikten uppepå alltsammans - jag tycker du ska separera först och sen kommer du troligen tillfriskna fortare när du slipper ha honom inpå varje dag, om du förstår? 
Svar på tråden Min man vill inte behålla barnet