Inlägg från: neverpreggo |Visa alla inlägg
  • neverpreggo

    konstiga regler till tonåring?

    Låter mestadels som helt vanliga regler även om det inte brukar vara nedskrivet.

    Att behöva fråga om man vill ta ett mellanmål känns dock rejält överdrivet om du inte har problem med småätande.

  • neverpreggo

    Det var inte otrevligt att upplysa om den detaljen, jag såg det själv men satte in så stort värde på kategorin då jag mest sett felpostade inlägg i den.  Menmen. Sidospår.

  • neverpreggo
    Anonym (S) skrev 2017-10-21 00:05:50 följande:

    Nej dom antog att jag ljög när jag sov borta när jag missa bussen. om man går till skolan finns det ingen anledning att inte kunna sova borta även när det är skola. sova borta betyder inte att man är uppe hela natten och festar och dricker alkohol etc om det är vad ni tror. varför tror ni att dom bryr sig pga alla regler, regler betyder att den som gör dom vill kontrollera någon och vi lär ändå inte känna varandra på natten.


    För rätt många tonåringar som är i familjehem betyder det just att de är ute på otyg. En vecka är alldeles för kort tid för att ändra på regler som du inte ännu följer, tider som är generösa. För tonåringarna i min närhet betyder övernattningar ofta energidryck och vakna sent. Ska du upp till skolan så vill vanliga föräldrar veta att du gjort läxorna och åtminstone försökt att sova.

  • neverpreggo
    Anonym (S) skrev 2017-10-21 01:05:36 följande:

    vadå för tonåringar som bor i familjehem? Jag känner till många som dricker alkohol och är ute på natten osv som inte bor i familjehem och jag flytta till familjehem när jag var 10 år, inte pga att jag var ute på natten...


    Rörig bakgrund ger ofta rörigt liv. Struliga tonåringar finns det även i hem med mer regler eller mindre regler för den delen. Du har fått många svar om att dina regler inte är orimliga och du slår ifrån dig allt fastän vi vill dig väl. En så pass ung tonåring ska inte vara ute sent, du ska få bra förutsättningar för skolan etc. Det är så jäkla lätt att spåra ur och snabbt går det.
Svar på tråden konstiga regler till tonåring?