• NeaK

    Bf juli 2018

    Halloj!

    Jag plussade idag! :D Jag och min sambo har försökt bli gravida sen i juni/juli och med ett MF på första försöket. Jag har i dryga veckan mått illa lite från och till, men då jag förut har haft bekymmer med magkatarr så fanns väl den tanken där att det kunde va det. Mycket också för att inte bli besviken ytterligare en gång. Men när jag i tisdags var på vattengympa och typ inte kunde göra något för att jag trodde att kvällsmaten skulle komma upp så började jag på allvar tänka att det faktiskt kunde vara ett plus på G. Samt att jag är några dagar sen med mensen.


    Det som dock gjorde att jag inte ville testa var att jag i lördags testade på BIM -3-4 och då fick ett tvärnegativt resultat och blev verkligen jätteledsen. Men kände nu att det faktiskt kanske kunde vara något. Så idag testade jag och fick två finfina plus! Ett på babyplans teststickor och ett på CB digital. och då jag har haft stenkoll på ÄL så kan jag idag säga att jag är i vecka 4+2... Jag och sambon kommer inte säga något förens typ vid jul då det borde bli runt v 12 och det blir en helt underbar julklapp till släkt och vänner om det håller sig tills dess. Med ett MF i bagaget så är men så mycket mer medveten om att det faktiskt snabbt kan ta slut. Men tänker iaf försöka glädjas och inte oroa mig för mycket!

    Jag vill jättegärna vara med i en FB grupp om det skapas en och omd en är hemlig! Håller alla tummar och tår för er andra!! <3

  • NeaK
    Iowhannah skrev 2017-11-02 12:08:45 följande:
    Grattis!

    Hur känner du för missfallet i dag? Jag gick också igenom ett missfall i somras och känner mig oroligare nu än jag gjorde då. Då var missfall inte ens nåt jag tänkte på men efter erfarenheten så finns det hela tiden i huvudet :/ Jag tror jag ska försöka få till ett tidigt VUL genom någon privatklinik, bara för att få veta att det lever åtminstone.
    Alltså det var ett väldigt tidigt MF som jag egentligen inte visste om förens jag skulle köra igång med ÄL-tester.. Jag tog för säkerhets skulle både ett ÄL-test och gravtest och båga gav utslag.. Men jag hade då en vecka innan haft en blödning som jag trodde var mensen. Jag fortsatte att testa några dagar till och efter typ en vecka va gravtesten negativa igen. Så jag visste ju egentligen inte att jag var gravid men har tänkt på det rätt mkt under tiden och funderat på varför.. Men så klart finns det med nu vilket gör att jag inte heller riktigt vågar glädjas innan vecka 12 (även om det kan hända efter det så känns det mest som den kritiska perioden). så så länge jag inte får någon blödning nu efter plusset så tänker jag att jag väntar tills inskrivning och rutin UL.
  • NeaK
    Iowhannah skrev 2017-11-02 22:04:30 följande:

    Jag är så galet trött! Från klockan 1630 går jag och kollar klockan typ 3-4 gånger i timmen för att se om det är legitimt att gå och lägga sig.

    Svullen och illamående typ hela dagarna, vilket resulterar i att jag är hungrig när jag väl ska sova. Jag hade helt förträngt den här sena kväll-/natt-ätningen :/ Jobbigt när man helst av allt vill sova i tio veckor.


    Det där låter precis som mig! Det som fört fick mig att fundera på om jag kunde va gravid var att jag just blev så sjukligt trött! Jag går och lägger mig vid 21 och går upp runt 06. Och ändå sitter och kan somna i kontorsstolen på jobbet! :P Samt att jag har inte haft något morgonillamående men framåt lunch och sedan resten av dagen mår jag illa och typ känner mig konstant hungrig men kan ändå inte äta.
  • NeaK

    Skulle behöva lite råd:
    Jag pratade med BM nyss och har sedan vi började försöka alltid varit bestämd om att till en viss BM här där jag bor vill jag inte alls gå till. Nu när jag fick tid så var det självklart hon som ringde upp och det var till henne jag fick tiden :O Hur skulle ni andra gjort? Ska jag gå på inskrivningen och efter den säga att jag vill fortsätta hos en annan? Den här kvinnan kanske inte är så hemsk som alla säger? Eller så kanske det är just det hon är!!

  • NeaK
    Bekkalo skrev 2017-11-03 11:18:53 följande:
    Jag ringde och bytte när det hände mig för orkade inte behöva må dåligt för varje möte. Det var inget problem hos min mvc iaf :) Testa
    Nej det ska inte va något det vet jag! Jag blir mer liksom "orolig" attd et ska va den BM som svarar igen på måndag och att då behöva säga "Jag vill inte komma till dig". Men kanske bara typ kan säga att jag fått en tid och vill byta BM. Behöver isf inte låtsas som att jag hörde vem som svarade :P
  • NeaK
    Erica1985 skrev 2017-11-03 15:25:08 följande:

    Är lite nojig känner absolut inget, visst är jag trött lite molvärk men kan lia väl vara mensen som är på g. Kommer nog inte vara lugn förren jag fått se pricken och när jag passerat v 13, den veckan vi fick veta om MA i. 


    Jag tänker att det är lika vanligt att man INTE har symtom som om att man har det. Jag reflekterade inte över de få symtom jag hade förens jag plussade igår...

  • NeaK

    Om ingen redan har gjort en hemlig FB grupp gör jag det! Döper den till "BF juli 2018 Hemlig"

  • NeaK
    NeaK skrev 2017-11-03 16:35:22 följande:

    Om ingen redan har gjort en hemlig FB grupp gör jag det! Döper den till "BF juli 2018 Hemlig"


    Jag tänkte göra en grupp men måste ha ngn att lägga till i gruppen annars går det visst inte. Kanske kan få någons namn i ett PM så kan jag ordna det!

  • NeaK

    För er som vill vara med i en grupp på FB verkar det som att jag måste bli vän med er för att kunna lägga till i en hemlig grupp.. Så om ni godkänner det så skriv gärna vad ni heter och vart ni bor i PM så jag kan hitta er..

  • NeaK
    NeaK skrev 2017-11-04 17:47:02 följande:

    För er som vill vara med i en grupp på FB verkar det som att jag måste bli vän med er för att kunna lägga till i en hemlig grupp.. Så om ni godkänner det så skriv gärna vad ni heter och vart ni bor i PM så jag kan hitta er..


    Ni ni har jag hittat hur jag ska göra! Om ni skriver er mail (gissar jag det är) som ni använder på FB kan jag lägga till er!
Svar på tråden Bf juli 2018