• Sopp

    Bf juli 2018

    tiiitti skrev 2018-02-12 16:30:39 följande:

    Tack alla :)

    Vi hade faktiskt känsla för flicka så blev lite chockade :P men ska bli kul med en pojke till :)


    Vad kul!! Jag har två pojkar och de är supertighta! Så kul att se dom tillsammans
  • Sopp
    Anastacia80 skrev 2018-02-12 17:23:53 följande:

    Idag har vi varit på RUL, allt såg bra ut. Så roligt att se lillasyster. BF blev 7/7 istället för 11/7.


    Vad skönt, och kul!
  • Sopp
    tiiitti skrev 2018-02-12 22:32:58 följande:

    Ja sonen blev jätteglad för att det va en pojke :)

    Kul att dina är så tighta :)

    Vet du vad du väntar denna gången?


    Ja en tredje kille! Efter att ha smält den initiala besvikelsen över att veta att jag aldrig kommer få en tjej känns det nu jättebra, en riktig trio. Det är ju lite coolt med tre av samma :) är lite orolig att ingen kommer hälsa på när de flyttat hemifrån, men vi träffar ju faktiskt svärföräldrarna mer - och om de blir tighta så vill de kanske hem och träffa varandra iaf ;)
  • Sopp
    Anastacia80 skrev 2018-02-13 07:52:02 följande:

    Ja kanske man våga tro att det ska gå vägen nu :) Jag kommer att få graviditetspenning från 1 april pga mitt jobb.


    Ja försök att leva i nuet :)
  • Sopp
    Moorii skrev 2018-02-13 06:55:14 följande:

    Min man har två bröder och de är alla tre väldigt hemmakära :) medan svärföräldrarna fortfarande bodde i hus var någon av dem där i princip varje helg! Så misströsta inte, det är fullt möjligt att de kommer komma och hälsa på oftare än du tror :)


    Jag hoppas det! Ska börja hänga extra mycket med svärföräldrarna nu så de ser hur viktiga farmor och farfar är haha :)
  • Sopp

    Jag har min moderkaka i bakvägg för första gången och känner honom flera gånger per dag sen några dagar tillbaka (16+4 idag) men vet att det tog längre tid med de andra då moderkakan låg i framvägg

  • Sopp
    Mamma till S skrev 2018-02-15 13:40:44 följande:

    På tal om bananer! Men.

    Har fått så ont i underlivet, alltså, det känns ömt o tungt på nå vis. Typ svullen....... Vad kan det bero på? Någon som känt eller känner samma lika?


    Jag tycker det låter som blodansamling (inget farligt helt normalt), jag hade det med andra, kändes som att det buktade ut där nere så åkte in till förlossningen (dit man blir hänvisad) för att jag trodde att jag hade framfall, haha ;) boka tid hos barnmorskan om du är orolig!
  • Sopp

    Någon fler som känner sig energilös? Jag känner mig HELT dränerad på energi, spelar ingen roll om jag får sovmorgon eller barnvakt, orkar typ inte gå en meter utan att behöva en tupplur. Och när jag äntligen får ta en tupplur mår jag illa efteråt. Skitsur är jag också!

  • Sopp

    Men vad är det för sjuka människor ni har i er omgivning?! Låter heeeeelt absurt med alla nedsättande kommentarer

  • Sopp
    malikan skrev 2018-02-19 07:05:00 följande:
    Ja det är helt sjukt. Min sambos familj är överlag väldigt viktfokuserade vilket gör att jag inte orkar vara där så mycket. Min syster höll på att gå bort i anorexia för 1.5 år sedan vilket dom vet om, jag har flera gånger påtalat när dom vikthetsar att jag är glad så länge jag KAN äta och får må bra. Senast i förrgår delade jag ett inlägg om vikthets på min fb och bad folk rent ut att hålla käften om allt ang vikt vilket svärmor gillade, och sen igår är det första man hör hej tjockis när man kommer och tips hur jag ska gå ner efter förlossningen.
    Alltså förlåt men det är ju något allvarligt fel om man säger så till sin svärdotter (eller någon i huvud taget, men framförallt till någon i familjen). Hoppas din partner backar upp dig. Tycker ni ska säga ifrån på skarpen för sådär pratar man inte med andra människor, och speciellt inte när det finns barn i omgivningen som suger åt sig som svampar. Har man inget snällt att säga kan man vara tyst, som min lågstadielärare brukade säga till oss.
Svar på tråden Bf juli 2018