Inlägg från: Moulinette86 |Visa alla inlägg
  • Moulinette86

    Älskarinna

    Anonym (BBW) skrev 2017-10-30 08:34:54 följande:
    Alla får självklart ta ansvar för sina relationer och jag tänker inte börja med legitimatinskrav, personundersökningar och krav på intyg från frun att man har en relation som är öppen för lite sex vid sidan om. Vid mitt första äktenakap var vi helt enniga om att det var ok att ha sex vid sidan om men aldrig vårt hem och alltid diskret. Man ser helt enkelt väldigt olika på kärlek och sex och man är självklart helt ansvarig för hur man hanterar sin relation. Ansvaret ligger sjäkvklart helt på den som är otrogen och inte hos älskaren eller älskarinnan.
    En ansvarsaspekt till i det hela är ju också det att den som är otrogen kan ju utsätta sin älskare/älskarinna för livsfara.

    Jag blev bedragen 2013 och när det uppdagades 2014 så låg jag flera kvällar på lur i buskarna med en kniv utan för den mannens bostad.
    En väninna till mig gav sig på den som hennes kille varit otrogen med.. båda fallen slutade i tingsrätten, hur ser du på ansvarsfrågan där? Att den som blir bedragen dras med i ett känslosvall den omöjligt kan hantera, instinkterna tar över som säger att man skall döda inkräktaren, du kommer undan juridiskt helt och hållet men den som blivit bedragen och redan befann sig i ett underläge skall stå till svars för sina handlingar?

    Hur hade det kännts att veta att din älskare får intensivvård på akuten för att DU av egen fri vilja valt att utsätta personen för den faran`?
Svar på tråden Älskarinna