• Anonym (??)

    Han pratar bara om hennes utseende men aldrig om hur hon är som person??

    Tycker inte alls att det är konstigt att han är otrogen med fulare kvinnor. Det är ju inte så att man per automatik förälskar sig i en kvinna/man bara för att denne är vacker!  Utseendet har sällan något med saken att göra om man saknar något i ett förhållande. Du vet nog att även vackra filmstjärnor har blivit bedragna av sina partners med alldagligare kvinnor/män.

    Jag hade en kille förut som var rent estetiskt vacker, men så oerhört tråkig och utseendefixerad (egenkär). Han förlitade sig alltför mycket på sitt utseende och ansträngde sig inte såsom många andra behöver göra. Han hade ingen humor och pratade mestadels bara om sig själv. Aldrig att jag stannat kvar med honom bara för att han var snygg, jag förälskade mig väldigt snabbt  i en "fulare" kille.

    Snygghet hjälper bara till för att locka till sig det motsatta könet, men det krävs personkemi och mycket annat för att det ska fungera i längden.

    Att han är otrogen innebär dock att felet ligger hos honom. Kanske har han svårt att vara trogen och söker ständig bekräftelse, ständig spänningssökare eller så tycker han att hans vackra fru inte tar initiativ i sexlivet (har tråkigt sex).

    Oavsett vad så är han en fullkomlig idiot. Att han beklagar sig över hennes yrkesval är säkert ett sätt att projicera sina egna brister på. Med tanke på hennes utseende lär hon åtminstone inte sakna intresserade partners den dagen hon väljer att lämna skiten. Vill hon bara ge igen så lär det inte saknas frivilliga.


     

Svar på tråden Han pratar bara om hennes utseende men aldrig om hur hon är som person??