• barclay

    Ni som är älskarinnor eller har en!

    Jag kan väl väcka lite liv i den här tråden igen och berätta min historia.


    Man på 35 år. Gift sedan sex år tillbaka och i relation sedan snart arton år tillbaka. Vi träffades när vi var sjutton år gamla. Hade ett perfekt sexliv och allt vad man kan önska men så hösten 2020, eller vintern kanske man ska säga så pang boom slutade vi att ha sex. Jag var på jobbet och fick ett sms från min fru där hon frågade mig om jag vill knulla henne när jag kom hem och jag svarade att "måste vi bestämma det i förväg?" och efter det har vi inte haft sex.


    År 2021


    * Kvinna nummer ett (49 år) träffade jag i augusti med en hotellnatt och vi varken sågs eller hördes något mer efter det.


    * Kvinna nummer två (45 år) träffade jag strax två veckor efter kvinna nummer ett. Hon bodde bara på åtta mil ifrån mig så jag åkte henne till på veckodagarna efter att jag slutat jobbet (jobbar em och slutar vid midnatt). Jag sov över hos henne och sa till min fru att jag ska hälsa på en kompis som bor i x stad. Vår relation pågick i lite över en månad och det blev till slut en förälskelse oss emellan och sedan omedvetet så förstörde jag allting och hon valde att avsluta. VI både hamnade i en hjärtesorg som var väldigt påfrestande. Det tog mig nästan ett halvår att komma över henne.


    *Kvinna nummer tre (49 år) träffade jag ungefär tre veckor efter kvinna nummer två. Hon bodde cirka tre mil ifrån mig och det var ett snabbt och enkelt ons. Vi hade en padeldejt och sedan åkte vi hem till henne, åt lite småplock och jag övernattade, sexade en gång. Hördes aldrig mer igen.


    *Kvinna nummer fyra (43 år) träffade jag en månad senare efter kvinna nummer tre. Hon bjöd hem mig en fredag eftermiddag, vi satt i soffan och pratade, umgicks och åt lite småplock från soffbordet. Jag övernattade och vi sexade tre gånger men hon ville inte fortsätta eftersom hon kände att hon kunde få känslor för mig.


    *Kvinna nummer fem (49 år) träffade jag i slutet på maj 2022, hon bor trettiotre mil ifrån mig. Vi har träffats fyra gånger och haft sex över tio gånger. Vi har en fantastisk relation och sexet är alldeles underbart. Hon fick sin första vaginala orgasm med mig efter ett äktenskap på 21 år. Hon skilde sig i januari 2020. Vi träffas fortfarande. Jag ska till henne nästa vecka och stanna i tre dagar.

Svar på tråden Ni som är älskarinnor eller har en!