Inlägg från: Anonym (Jag) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jag)

    Kanin i lägenhet?

    Vi försöker komma överens om ett djur.

    Jag vill helst ha hund, men det säger maken nej till.

    Vi har börjat diskutera gnagare av olika slag, vi vill helst ha nån som blir äldre än 2-3 år..

    Iller har jag hört från många att de kan bli riktigt aggressiva, så det blir det inte.. Chinchillor kräver både höga och breda burar och jag är osäker på hur bra de passar i en barnfamilj.. Kanin är det senaste jag spårat in mig på, men känns lite fel på nåt sätt att ha i lägenhet mitt i en storstad utan grönområden utanför dörren.

    Men kanske har fel? Finns det nån som har det som kan beskriva lite? Har aldrig haft kanin, så har ingen erfarenhet annat än det jag såg hos kompisar när jag var liten.

  • Svar på tråden Kanin i lägenhet?
  • Anonym (Jag)
    Anonym (E) skrev 2017-11-15 09:53:26 följande:

    Det går bra att ha kanin i lägenhet. Just nu har jag två stycken, men har haft 3 samtidigt och då var det i en studentlägenhet. Det bästa är om du har den frigående inne. Alltså att du kaninsäkrar hela lägenheten och låter den hoppa fritt. Annars får du köpa en stor bur och låta den komma ut och hopp i lägenheten under övervakning så mycket som möjligt.


    Hade ingen aning om att de kan gå fritt på heltid. Hur är det med kablar och sånt? Är det vanligt att de biter på det? Vårt minsta barn är bara två år, så vet inte hur bra det skulle fungera att inte ha bur alls.
Svar på tråden Kanin i lägenhet?