• Anonym (Tur)

    Han kan inte säga att det är omöjligt att gå tillbaka till ex

    Jag tror att han vill ha sitt ex nu. Han har bara dig medans han väntar på att exet ska vilja ha tillbaka honom.

    Du skriver att han säger att han vill gifta sig med dig. Är ni gifta? Nej. Han vill inte det på riktigt.Han säger vad han vill men nu vet du vad han egentligen känner.

    Skönt att det är ute i luften iallafall så du vet vad ert förhållande är egentligen.

  • Anonym (Tur)
    Anonym (Erika) skrev 2017-11-19 21:50:55 följande:

    Tog du det som ett seriöst inlägg? Det kunde dock inte jag göra


    Jag är fullt seriös. Konstigt att du bara väljer att tro på de inlägg som påstår att han älskar dig... skrev du tråden bara för att få höra att han älskar dig eller ville du ha ärliga svar?
  • Anonym (Tur)
    Anonym (Erika) skrev 2017-11-20 07:02:07 följande:

    Hans förklaring till att man aldrig kan veta vad som händer i framtiden är att han har sett hur självskadebeteende kan se ut efter att ha förlorat sin älskade. Att man är så utom sig av sorg så man kan göra irrationella saker. Även om man vet det inte kan hålla i längden.

    Han är en varm och kärleksfull person så han försöker inte medvetet göra mig svartsjuk. Men kan ändå inte förstå hans svar.


    Han hade svårt att komma över henne.

    Hon var hans första kärlek.

    Ni grälade massor om henne i början.

    Ändå tror du att det skulle vara frågan om självskadebeteende om han tog tillbaka henne? Att det vore irrationellt? Det är mer logiskt än att han fortfarande har känslor för henne och skulle var med henne på grund av kärlek??

    Med den logiken så är det ju närmre till hands att relationen med dig är ett självskadebeteende efter att han förlorade sin älskade första kärlek? Ni verkar ju inte ha det så bra ihop. Massor med gräl tidigt i förhållandet, han hade svårt att komma över exet, svartsjuka och kommunikationsproblem....
  • Anonym (Tur)
    Anonym (Erika) skrev 2017-11-21 11:11:30 följande:

    Inte just i detta fallet men annars gör jag. Och nej jag kommer inte och lämna utan får leva med det så bleknar det väl


    Han var ärlig och du blev sur. Han vore dum om han INTE ändrade sin story nu. Du hade ju bara blivit mer sur om han exempelvis sa att han visst hade känslor kvar och gillade henne. Du lär honom att ärlighet inte uppskattas.
Svar på tråden Han kan inte säga att det är omöjligt att gå tillbaka till ex