• Sön 19 nov 2017 16:01
  5880 visningar
  7 svar
  7
  5880

  Stanna eller åka

  Hej!

  Tidigare idag ringde min kille för att informera att en tjej från hans träning hade addat honom på Facebook. Jag antog då att han skulle radera förfrågan eftersom att det är så vårt förhållande fungerar (ingen behöver kommentera att vi har ett osunt förhållande för detta är det som fungerar för oss, i vanliga fall). Han sa att han inte ville det och jag blev ganska chockad och vi pratade såklart om det. Han vägrar berätta om henne. Han sa att jag borde åka hem till mina föräldrar och att vi kanske inte ska vara tillsammans. Kände då att han tog relationen med henne före våran men jag lade bara på och gick för att träna. Jag kommer hem och han vägrar prata med mej till en början men sedan försöker jag prata med honom. Jag frågar bl.a. om det är därför han helt plötsligt börjat klä sig fint och fixa sej inför sin träning och fråga om vem hon är eftersom han aldrig nämnt henne tidigare. Han svarar bara med att jag är dum och att vårt förhållande inte kommer fungera. Han sa sen att vi kan fortfarande vara vänner. Vid detta tillfälle hade jag lackat ur och börja skrika på honom att han ska hålla käften osv (omoget, jag vet). Jag börjar därefter gråta i sängen medan han sitter i soffan och bara glor. Han somnar sedan. Jag vet inte om jag ska stanna tills han vaknar för att han kanske bara sa så för att han var arg eller om jag bör ta mina saker och åka hem till mina föräldrar?

  Notera även att jag vet att många kommer säga att min reaktion är överdriven men vårt förhållande startade dåligt och därav har båda tappat tilliten litegrann. Han skulle aldrig tillåta mej att Adda någon jag själv säger att jag bara är bekant med, så ser inte anledningen att han ska göra det? Förstår inte heller hur hon kan vara så viktigt att han ber mej åka hem och grejer??

 • Svar på tråden Stanna eller åka
 • Sön 19 nov 2017 16:13
  #1

  Vad är det du inte förstår? Han har gjort slut med dig.

  Låt han vara.

  Sörj och gå vidare.

 • Sön 19 nov 2017 16:20
  #2

  Jag hade accepterat det om det var första gången han gjorde slut utan att tänka efter. Men han gör det väldigt ofta.

 • Anonym (S)
  Sön 19 nov 2017 16:24
  #3

  Varför vara kvar i ett förhållande där någon gör slut av och till? Ert förhållande verkar inte sunt! Bättre om ni delar på er och är med någon ni kan lita på :)

 • Anonym (Yy)
  Sön 19 nov 2017 16:34
  #4

  Väg mellan:

  Vad ger det dig att stanna?

  Vad ger det dig att gå?

  Om du måste svara direkt när du läst detta vad blir ditt svar om du var tvungen att säga ett svar NU ?

  (Bara som test)

 • Anonym (Yy)
  Sön 19 nov 2017 16:35
  #5

  Oj glömde den viktiga frågan,

  vilket ger dig mest, att stanna eller att gå?

 • Sön 19 nov 2017 16:40
  #6

  Det är så svårt:( på alla andra sätt är han perfekt. Jag vet inte om jag överdriver eller om det är han som gör fel. Jag älskar han ändå väldigt mycket och det är svårt att bara gå efter flera år och därför känns det sjukt att han bara går o lägger sej.

 • Sön 23 jun 2019 23:03
  #7

  Åk därifrån, uppenbarligen är det vad han vill och du gör dig själv en otjänst genom att tränga in honom i ett hörn.

Svar på tråden Stanna eller åka
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.