Inlägg från: EnsammaMamma |Visa alla inlägg
  • EnsammaMamma

    35+ som väntar barn sommaren 2018

    Här är en som är nyss fyllt 36 år och väntar fjärde barnet, än så länge.... V8 imorgon men har haft lite småblödningar, ska på läkarkontroll nästa vecka så jag håller tummarna att allt är som det ska! Hur gamla är ni?

  • EnsammaMamma

    Så vi ligger lite olika, det gör ju inget.... mina blödningar försvann och ska på inskrivning på ons, tyvärr finns ingen möjlighet till vul här där jag bor så jag får nog snällt vänta till rul för att se den lille där inne :)

    Jag mår fruktansvärt illa, har inte jobbat på tre veckor nu, så har alla mina graviditeter varit dock. Det är så frustrerande att knappt kunna gå utanför dörren för det känns som man när som helst ska kräkas, mina seaband är på dygnet runt, nån som har nått bra tips på nått mer???

  • EnsammaMamma

    Jag typ sover och mår illa, men fortfarande gravid ???? försöker komma ihåg att dricka nog, har en halvlitersflaska jag fyller med vatten och klämmer ner saften av en clementin så går det lätt i har jag märkt ????

  • EnsammaMamma

    Är det vanligt att göra kub? Jag är 36 men där jag bor är gränsen 38 år så jag har inte tänkt så mycket mer på det.... hur än det skulle vara så är det som det är, tror inte jag skulle kunna avbryta graviditeten, babyn är ju vårt mirakel.....

  • EnsammaMamma
    3hjärtan skrev 2018-01-18 06:06:57 följande:

    Kanske beror var man bor här är det gratis från 35. Men alla kan välja att göra det. Under 35 kostar det 2500kr.


    Jag bor inte i Sverige.....

    Jag var mest nyfiken varför så många gör dessa tester.
Svar på tråden 35+ som väntar barn sommaren 2018