• Anonym (Littl­e Elepha­nt)
    Äldre 29 Nov 11:31
    9550 visningar
    14 svar
    14
    9550

    Abort 6+4

    Hej, fick precis min första tablett för abort, fortsättning sker på fredag. Fick en massa tabletter med mig hem. Ska alltså göra en hemmaabort. Är i vecka 6+4, någon som gjort abort runt samma tid? Hur mycket blöder man? När kan man börja jobba igen? Olika för alla, men på ett ungefär..

  • Svar på tråden Abort 6+4
  • Anonym (Littl­e Elepha­nt) Trådstartaren
    Äldre 29 Nov 14:04
    #4

    Tack för svar. Barnmorskan sa att jag förmodligen inte ha så ont då jag inte har ont vid mens lr haft nå större förlossningsvärkar. Men undrar mer om jag kanske ska ta ledigt lördag i söndag. Måndag räknar jag absolut att vara tillbaka på jobbet.

  • Anonym (Littl­e Elepha­nt) Trådstartaren
    Äldre 29 Nov 22:27
    #6
    Carambolan skrev 2017-11-29 14:56:58 följande:

    När jag gjorde medicinsk abort hemma i vecka 9 räckte det absolut med en dag hemma. Uppstår det oväntade komplikationer får du väl sjukskriva dig på morgonen i värsta fall.


    Tack för svar.
  • Anonym (Littl­e Elepha­nt) Trådstartaren
    Äldre 27 Dec 08:03
    #7

    Någon som minns hur länge ni blödde? Har ni snart gått en månad och det verkar inte avta. Är det normalt? Bör jag gå o kolla mig?

  • Anonym (Littl­e Elepha­nt) Trådstartaren
    Äldre 1 Jan 21:28
    #10

    Får försöka få tag på barnmorska och se vad dom säger. Skulle va så himla typiskt om de är nå rester kvar o det behövs en skrapning. Men förhoppningvis är det inget.

    Tack för hjälpen!

  • Anonym (Littl­e Elepha­nt) Trådstartaren
    Äldre 17 Jan 22:43
    #11

    Va till barnmorskemott. men dom ville inte ta emot mig..

    Igår kom det ut rester från fostret, antar att de kan ha varit moderkakan, såg så ut fast mycket mindre än vad jag sett på mina två andra barn.

    Börja blöda som en gris, fick byta binda 1gång i timmen. Så Åkte till gynakuten för en koll och ingenting kvar säger läkaren.

    Jag blöder så mycket att inte ens bindan kan absorbera på en timme. Fått ställa larm i natt för att inte blöda igenom, vilket jag ändå gjort.

    Vafan kan det vara för fel?

  • Anonym (Littl­e Elepha­nt) Trådstartaren
    Äldre 20 Jan 00:48
    #13
    Anonym (kontakta mottagningen) skrev 2018-01-18 20:30:49 följande:

    Antar att du använder tjocka nattbindor? 

    Så mycket bör det inte blöda enligt vad jag fick höra av min barnmorska när jag gjorde abort utan det borde vara som en riklig mens under abortdagen som sedan avtar under 2 veckors tid. 

    Tycker definitivt att du borde kontakta mottagningen där du fick tabletten och höra vad de kan göra för dig!


    Va till gynakuten där jag gjorde aborten. Fick göra vaginalt ultraljud och allt såg bra ut sa läkaren. Dag 3 nu som jag blöder så här mycket. Fick hormontabletter utskrivet men som läkaren sa att jag skulle avvakta tills på måndag o ta. Aldrig varit med om något liknande????
Svar på tråden Abort 6+4