Inlägg från: Anonym (Lösningen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lösningen)

    Saknar sex

    Tobi77 skrev 2017-12-02 22:59:32 följande:

    Hej är en kille på 40år lever ihop med min underbara sambo och har två barn.

    Men när det gäller sex så får man be för att möjligen få ligga.

    Vad skall jag göra?

    Har gett flera förslag så som rollspel,sex på andra platser,eller som nu på senare tid trekant både med kille eller tjej!

    Men får inga riktiga svar tillbaka för utom -jag är trött orkar inte!

    I går frågade om hon skulle tycka det var ok om jag skaffade en kk.

    Hon tittade å gick!

    Vad gör jag?


    Se till att det blir schemalagt, förklara att du mår dåligt av att inte veta när det ska bli nästa gång och att hon borde visa respekt för att ni har olika behov. Det gick bra för oss. Han hade förståelse och nu är det spikat - varannan vecka. Eg vill jag ha varje, men det blev en kompromiss. Lycka till!:)
  • Anonym (Lösningen)
    Anonym (Kvinna) skrev 2017-12-03 10:35:03 följande:
    Vi har det "bra" i övrigt. Jag går och är småirriterad över skitsaker, men det kan ju lika gärna komma ifrån att jag är frustrerad på det sexuella planet, jag vet inte.

    Jag önskar att vi hade lite mer spontanitet men istället ska allt planeras och diskuteras innan vi har sex. Det är för förutsägbart helt enkelt. Anledningen till att man vill ha sex med någon annan istället för att fixa det själv är väl just för att det är för förutsägbart när man fixar det själv?
    Nja, jag tror tyvärr många underskattar vikten av att sex alls existerar i en relation, mer än huruvida det är spontant eller inte.

    Jag älskar min man, men plågan av att det var obalans i behoven (jag mer, han mindre), fick mig tidigare att tänka desperata tankar. Man blir väldigt kluven tycker jag, för man vill inte ljuga, svika och vara otrogen men så i desperationen kommer förbjudna tankar om att "det skulle bara vara mekaniskt", "skulle bara handla om att ta udden av det värsta etc", men det är ju inte så i verkligheten.

    Jag skulle bli otroligt ledsen om min man gjorde det mot mig och jag tror därför det är viktigt att ibland gå till mötes även om det inte finns så mycket lust ibland. Min man lyssnade på detta och vi gjorde en plan som faktiskt fungerar (bra att prata ordentligt, mer sånt...)
  • Anonym (Lösningen)
    Swedman skrev 2017-12-03 18:26:52 följande:
    Kanske lite OT men samma ämne. Kan inte kvinnor som har större behov än männen onanera mera? Räcker inte det? Funkar inte en dildo heller?
    Nä, det gör ju inte det ...
Svar på tråden Saknar sex