Inlägg från: Läs vad som står och inget annat |Visa alla inlägg
  • Läs vad som står och inget annat

    Saknar sex

    Va du ska göra? Ni ska PRATA med varandra givetvis! Sätt er ner på tu man hand o försök komma överens om hur ni båda vill ha de. E de så att hon t.e.x. tappat intresset o inte vill ha tillbaka de igen så får hon antingen gå med på "öppet förhållande" eller alt bryta upp. Att tvinga nån till de ena eller andra är aldrig okej. Känner du dej inte nöjd med vad du får så är de samma alternativ för dej.

  • Läs vad som står och inget annat

    Att va otrogen löser inget o brukar för de mesta sluta som en explosion. Man bryter upp med sin partner först innan man går vidare. Det e fruktansvärt respektlöst att gå bakom ryggen på alla inblanade. Tänk själv in i sitsen hur ni hade känt om nån va otrogen mot dig. Tänk efter före.

  • Läs vad som står och inget annat
    molly50 skrev 2017-12-06 19:16:23 följande:
    Och ändå så gör du/ ni det? Är det inte bättre att försöka prata med varandra och lösa ev problem i förhållandet eller göra slut innan man särar på benen för någon annan?
    Skulle du tycka det var helt ok om din partner var otrogen mot dig?
    Om inte,varför?
    Så klockrent!
    Anonym (Hmmmmm...) skrev 2017-12-07 07:51:02 följande:
    Alla får läsa och kommentera alla trådar. Jag är också emot otrohet. Jag är inte det minsta bitter och har vad jag vet aldrig blivit bedragen. Däremot har jag varit älskarinna åt en gift man, när jag var ung och dum.

    Du vet mycket väl vad som är rätt här och försöker bara döva ditt samvete genom att kalla andra för moralkärringar. Det rätta, om det nu är så att det är OK för dig att din sambo har sex med någon annan, är att du säger till honom att du tycker att ni ska ha ett öppet förhållande. Jag misstänker att du vet att han inte skulle säga ja till detta och därför fortsätter du att gå bakom hans rygg.
    Givetvis är det så.

Svar på tråden Saknar sex