Inlägg från: Anonym (Lars-Åke) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lars-Åke)

    24 år och oskuld

    Anonym (...) skrev 2017-12-21 16:49:31 följande:
    Eh nej. Jag vill inte ha sex.
    Är lite nyfiken på varför inte sex intresserar dig? Är du inte nyfiken? Det är jätteskönt. Förstår om du är orolig och rädd inför första gången men slappnar du av så kommer det gå bra. Jag är en 55 årig man och jag är försiktig och förstående och gör det gärna skönt för dig om du vågar och vill.
  • Anonym (Lars-Åke)
    Anonym (DO) skrev 2017-12-22 16:37:12 följande:
    Ha ha! Jag är nyfiken på vad det är som får dig att tro att man väntar 24 år med att ligga och sen plötsligt skulle bli sugen på att knulla en random snubbe från FL? Konstigare saker har säkert hänt men ändå...
    Folk hittar sexpartners på dejtingsidor, utelivet och säkert vid ketchuphyllan. Så tja varför inte! Hon fick en invit, lockar det inte så är det inte mer med det. Min fru vill aldrig ha sex så klart att en ung tjej är intressant!
  • Anonym (Lars-Åke)
    Anonym (DO) skrev 2017-12-22 16:53:46 följande:
    Det håller jag absolut med dig om. Fast de flesta man raggar på brukar ju på något sätt signalera att de har intresse, långa ögonkast vid vid ketchuphyllan t.ex. Det (...) skrev var väl i princip motsatsen?
    Ja och då såg du att jag frågade varför hon inte var intresserad av sex? Kan ju finnas olika anledningar. Den tanken som slog mig var att hon är lite orolig och rädd att göra fel som alla andra första gången och då kom jag med en hjälpande hand men hon kanske är muslim och hennes familj förväntar sig att hon ska vara oskuld till hon gifter sig men finns ju andra kvinnor så förväntar mig inget svar av tjejen.
Svar på tråden 24 år och oskuld