Inlägg från: Idapou |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    BF September 2018

    Jag hänger på här :) Plussade imorse! Häftigaste julklappen någonsin, även om jag misstänkte det redan för två veckor sedan. Känns trots det som att det inte är på riktigt... Vi väntar vårt andra barn, har en son som fyller 3 i april. BF 1/9 enligt min app.

  • Anonym (Kaffedraken)
    fhkb skrev 2017-12-24 11:24:13 följande:

    Åh vilken julklapp :) Jag plussade igår och gav det som morgonklapp till min sambo som nu går runt och sjunger och småler för sig själv. Väldigt lyckat :) Det är vårt första barn :) Grattis till er och god jul!


    Första barnet i julklapp är ju nästan ännu bättre :) Grattis och god jul till er också, kommer ni kunna hålla er från att berätta för släkten? Jag vet inte riktigt om nån kommer märka att jag bara dricker julmust idag...
  • Anonym (Kaffedraken)

    Vad skönt utan alkohol. Jag hade tur att svägerskan kör och bjöd mig på alkoholfritt öl, timing eller vad? Har dock svårt att tänka på något annat än ärtan i magen, nu när sonen sover...

  • Anonym (Kaffedraken)
    Jasminefjellberg skrev 2017-12-25 18:03:55 följande:

    Hej! Jag plussade imorse!! :D enligt mina beräkningar är det bf 1september, det blir andra barnet.


    Grattis! Jag har också bf 1 september med andra barnet :)
  • Anonym (Kaffedraken)
    fhkb skrev 2017-12-25 22:29:37 följande:

    Hur gamla är ni och vart bor ni? Jag är 27 år och bor i Eskilstuna.


    Jag är 32 och bor utanför Göteborg.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Jasminefjellberg skrev 2017-12-26 09:54:31 följande:

    Tack detsamma! Va kul att vi är lika :)


    Ja, det känns inte alls på samma sätt denna gången tycker jag. Mycket mer avslappnad. Hur gammal är din första? När ska du berätta för blivande storebror/storasyster?
  • Anonym (Kaffedraken)
    ida90 skrev 2017-12-27 14:53:06 följande:

    Är de bågon som har några symtom än? :) jag själv känner inte så mkt bara trötthet o kissar typ jämt.


    Jag är fruktansvärt trött, hela dagarna. Skulle kunna sova jämt, men det är svårt med en 2åring hemma :) Annars är jag kissnödig jämt också, och väldigt torr i munnen. Har precis blivit förkyld, men var täppt i näsan innan också. Det jobbigaste är väl att kaffet inte smakar gott längre, jag är kaffetokig i vanliga fall. Nu dricker jag det av ren envishet, och för att slippa huvudvärken...
  • Anonym (Kaffedraken)
    mrsLina skrev 2018-01-01 20:13:29 följande:

    Shit. Vet inte hur detta ska gå. Tog en tupplur på 1.5 timme efter jobbet idag då jag ska jobba natt imorgon och vill försöka vara uppe senare än 9 ikväll... Nu är klockan 8 och jag orkar verkligen inte längre. Tänkte sova en stund och se om jag vaknar pigg någongång under natten. Men hur ska jag klara av flera nätter? ????

    Upplever någon annan att deras bröstvårtor står i princip hela tiden? Haha


    Samma trötthet här, speciellt efter att jag ätit. Känns som man kunde sova dygnet runt. Minns inte att det var så här med sonen :S Stackars dig som ska jobba natt!

    Haha! Mina står också typ hela tiden, dessutom är de ömma som satan!

    Skönt dessutom, att inte vara det minsta bakis idag :)
  • Anonym (Kaffedraken)
    Mimipig skrev 2018-02-19 20:27:19 följande:

    Hej på er igen. Tack för alla fina ord. Igen. Jag bestämde att jag ger det tio dar för ma att komma ut på egen hand. Har tid den 26/2. I fredags kom det några droppar färskt blid, sen bara brunrosa flytningar sen dess. Idag kom en plötslig skvätt till, sen inget. Ni som har varit med om missfall - har någon lust att berätta? Vad kan jag förvänta mig? Jag förstår ju att det är väldigt individuellt, men ändå... v 7 dog fostret.


    Jag beklagar ditt ma. Jag vet hur det känns, är med om samma sak själv. Det kunde varit jag som skrev ditt tidigare inlägg. Jag var på VUL i (trodde jag) v12 och fick veta att fostret dött i v 7+4. Fick en ny tid den 27/2 för att ge kroppen tid att sköta det själv, annars tabletter då.

    Det var som att kroppen fattade först när hjärnan fattat att det var kört, för samma dag som VUL varit, började jag få blodiga flytningar. Detta höll på ända tills igår. Igår kväll fick jag allt mer mensvärk och kände på mig att det skulle sätta igång nu. Mycket riktigt vaknade jag i natt av stark mensvärk. Försökte somna om men det blev bara värre. Gick upp på toa, och för att ta värktabletter. Då kom det nästan som värkar, fick andas mig igenom dem, och det kom ut klumpar och blod. Tillsist kom nog hinnsäcken och moderkakan för efter den klumpen försvann smärtan direkt. Det var kanske 30 min som det var riktigt jobbigt, sen släppte allt. (Ber om ursäkt för detaljerna, men det hjälpte iaf mig att läsa om andras ma, för nu visste jag ungefär vad jag skulle vänta mig.) Nu blöder jag bara, som mens ungefär. Förhoppningsvis läker det fort, nu när kroppen skötte det själv.

    Det kändes också skönt att det är över, nu kan vi börja om igen, så fort jag slutat blöda. Det var dessutom det första jag frågade läkaren, när vi kan börja försöka igen. Känner verkligen att jag vill bli gravid igen, så fort som möjligt.

    Hoppas det går bra för dig, och att ni också kan börja om igen.
Svar på tråden BF September 2018