• Äldre 30 Dec 19:14
    30547 visningar
    110 svar
    110
    30547

    Han lovade dem sova över

    Anonym (?) skrev 2017-12-30 19:03:00 följande:
    Dumheter. Har man ett gemensamt hem bestämmer man såna stora saker tillsammans. Såna här kommentarer kommer alltid upp i liknande trådar och det är faktiskt märkligt. Skulle du bjuda hem din släkt till att sova över utan att ha frågat din partner vad denne tyckte innan?
    Skulle du gilla att få i näsan innan besök att gäster ska sova över, och du inte hade blivit tillfrågad?'
    Exakt och eftersom det är ts som verkar vara den som ska städa och fixa mat så blir det merarbete för ts med att nu även se till att det finns sovplatser och att fixa frukost till alla.
    Den vise talar om vad han ser, dåren om vad han hört.
  • Äldre 31 Dec 06:45
    #39
    Anonym (Less) skrev 2017-12-30 21:32:04 följande:
    Nej, handlar inte om alkohol, ingen kommer dricka. De vill inte åka mitt i natten och min man tycker av någon anledning att det är jätteviktigt att de är här vid tolvslaget.
    Hälsa ifrån mig och fråga vad det är för skillnad att köra hem kl22 eller kl 02 så här års.
    Lika mörkt och vädret hinner sällan slå om katastrofalt på 4 timmar.

    Jag har nu själv vaknat kl 06 nyårsafton och det är väl inte riktigt vad jag önskade mig eftersom jag vill vara pigg och orka med ikväll. Får väl bli att jag lägger mig och vilar en stund i eftermiddag och är jag seg under festen får jag väl gå ut och gå 10 min innan det är dags att köra hem fram på småtimmarna.
    Personligen skulle jag tycka att det vore jobbigare att sova över hela familjen hos andra för då kan jag som morgonpigg inte börja röra på mig innan kl 9-10 och ska jag då ligga och glo i sängen i flera timmar. Jag kan inte springa i morgonrock halva dagen, inte ens gå på toa utan att klä på mig, någon annan ska servera frukost osv. 
    Skulle inte vilja vara sådant besvär för andra.
    Den vise talar om vad han ser, dåren om vad han hört.
Svar på tråden Han lovade dem sova över