• Anonym (Trött­nat?)
    Äldre 4 Jan 15:02
    16590 visningar
    59 svar
    59
    16590

    Slentrian i sexlivet

    Jag tror inte att det är dig det är fel på, utan snarare att hon helt enkelt har tröttnat på sex, något som kan vara svårt att tänka sig för många män. Om det är det som har hänt så har hon förmodligen inte heller några sexfantasier, så det är ingen idé att pressa henne angående sådant.

  • Anonym (Trött­nat?)
    Äldre 4 Jan 15:24
    #5
    DenFrustrerade skrev 2018-01-04 15:16:40 följande:
    Kanske det är så. Men är det en naturlag att man tröttnar på sex när man blir medelålders? Att döma av många inlägg på FL verkar sexlusten komma tillbaka även för kvinnor när de träffar en ny partner oavsett ålder. Jag skulle önska att det gick att hitta den lusten utan att behöva skiljas.
    Jag tror verkligen inte att det är en naturlag, för det finns som sagt många som vittnar om motsatsen. Men det är tillräckligt vanligt för att det ska vara ett känt fenomen. Jag vet inte hur det funkar med att få tillbaka sexlusten om den en gång har varit död på riktigt, och inte bara har falnat på grund av att man är less på sin gubbe.
  • Anonym (Trött­nat?)
    Äldre 5 Jan 07:58
    #22
    Anonym (Anonym) skrev 2018-01-05 07:50:26 följande:
    Skrev Inte att det är så. Utan vad jag tror. Känner igen mig på en hel del som han skriver
    Jag känner också igen mig i mycket av det hans skriver, och jag har absolut noll intresse av att vara otrogen. Så det är som sagt väldigt individuellt.
  • Anonym (Trött­nat?)
    Äldre 5 Jan 10:19
    #25
    Anonym (Anonym) skrev 2018-01-05 10:14:26 följande:
    Det var inte planerat att jag skulle vara otrogen det blev bara så. Det kan hända dig med . Jag trodde aldrig att det skulle hända mig. Fick mersmak som tjyven. Har träffat mina från nätet
    Det är svårt att träffa folk på nätet att vara otrogen med om man inte aktivt söker upp dem. Det är lite samma sak som att skylla på att man blev full och råkade tappa kläderna och så ramlade man och råkade landa rakt på någons kuk.
Svar på tråden Slentrian i sexlivet