Inlägg från: Anonym (RRR) |Visa alla inlägg
  • Anonym (RRR)

    Varför gör svenska män såhär

    Varför väljer många medelålders svenska män kvinnor från Polen och Ryssland före svenska kvinnor?

  • Svar på tråden Varför gör svenska män såhär
  • Anonym (RRR)
    Dynomate skrev 2018-01-07 11:19:20 följande:

    De är reko


    Är inte svenskor det?
  • Anonym (RRR)
    Anonym (ppp) skrev 2018-01-07 11:29:20 följande:

    TS du kommer inte få några vettiga svar i den här tråden från just de män du efterlyser. Många män som väljer de kvinnorna har bestämt sig för att svenska kvinnor är för "svåra" (läs självständiga) och gett upp men de kanske skulle syna sig själva lite också och inte bara klaga på kvinnorna. Därför brukar kommentar från de männen bara vara elaka och inte speciellt nyanserade. 


    OK Tack. Tycker att det är sorgligt att det bara blir fler och fler som väljer kvinnor från dessa länder har sett på nära håll att kvinnorna utnyttjar män och drar efter något år och att dom många ggr är otrogna men visst det finns säkert undantag.
  • Anonym (RRR)
    Anonym (Alexandra) skrev 2018-01-07 11:36:45 följande:

    Vadå många män? Känner inte en enda man som valt en tjej från dessa länder så vad du får "många" ifrån begriper jag inte.

    Däremot vet jag många män som är otroligt trötta på svenska kvinnor. Det är en "offerkofta-tid" och en tid då svenska kvinnor väljer män från mellanöstern framför svenska män. Svenska män ser det sm både lågbegåvat och oattraktivt.


    Jag vet många som varit gifta med svenskor men som blivit tillsammans med kvinnor från dessa länder men som sen blivit lämnade och när dom blivit lämnade då duger svenska kvinnor igen.
  • Anonym (RRR)
    Anonym (gissning) skrev 2018-01-07 11:45:21 följande:

    Jag kan tänka mig att de kvinnorna har en mer pragmatisk inställning till relationer. Jag tror att många svenska kvinnor bildar sin uppfattning om vad som utgör en bra relation från amerikanska tv serier och det kan vara svårt och tröttsamt att leva upp till den typen av ideal.


    Aldrig hört talas om att svenskor vill leva som i amerikanska tv-serier och känner ingen sån kvinna heller.
  • Anonym (RRR)
    Anonym (Sara) skrev 2018-01-07 11:59:46 följande:

    Det finns absolut undantag men de jag känner till har en väldigt ojämlik relation där kvinnan gör allt hushållsarbete och känner antagligen att de ligger i underläge så att de måste göra allt som mannen kräver. Männen väljer någon i underläge för att få en kvinna som är som en produkt, som de växt upp i tron att en kvinna ska vara. En de kan välja. Svensks kvinnor kan ju säga nej vet du...


    Ja svenska män kanske inte klarar av att kvinnor kan säga nej.
  • Anonym (RRR)
    Anonym ('') skrev 2018-01-07 12:14:00 följande:

    Hur vet du att de väljer dessa kvinnor "före" svenska kvinnor. 


    Jag känner män som valt men sen blivit dumpade.
  • Anonym (RRR)
    Anonym (haha) skrev 2018-01-07 12:25:24 följande:

    Det är roligt att folk verkar fått för sig att polska kvinnor skulle vara husligare och snällare än svenska kvinnor. Det är bara ett spel de kör för att få dig på kroken. När du väl sitter där förväntar de sig att du skall passa upp på dem som prinsessor. De kräver dyra presenter, vill inte jobba, bara shoppa, gymma och fika.

    Nej, svenska kvinnor är bättre. Då vet man åtminstone redan innan vad man får.


    Exakt min syn på detta också för när man sett svenska läkare blivit tillsammans med dessa och sen blivit fimpade för att dom inte haft pengar så det räcker till all lyx kvinnorna vill ha som pälsar, dyra hundar och mycket annat.
  • Anonym (RRR)
    Gynekologstol skrev 2018-01-07 12:26:32 följande:

    Anledningen är att svenska kvinnor är mycket mer feministiska än vad kvinnor i andra länder är. Ja, jag talar om alla andra länder.

    Här en ganska bra illustration av vad jag menar: trends.google.se/trends/explore

    Som synes så är Sverige väldigt extremt när det kommer till hat mot män i allmänhet och svaga män i synnerhet. Sverige lyser mörkblått på kartan och övriga världen har en vit eller svagt blå nyans. Metoo är ett svenskt fenomen, inte ett globalt.

    Jag läste en bok där 100 metoo-berättelser hade sammanställts, och precis som jag hela tiden har misstänkt så handlar det om manshat.Boken innehöll ett fall av våldtäkt och 99 fall av gnäll. En berättelse handlade om en kvinna som kände sig sexuellt trakasserad av att en man frågade henne om hon skulle träffa någon i helgen. Rent trams!

    Det är detta som gör svenska män osäkra när det gäller svenska kvinnor. Jag är visserligen gift med en svensk kvinna, men även jag känner mig osäker. Som man så känner man sig verkligen illa omtyckt av en mycket stor grupp kvinnor i Sverige. Jag skulle aldrig försöka träffa någon i Sverige om jag av någon anledning skulle bli ensamstående. Då skulle det bli hora (trots att jag aldrig har köpt sex) eller polskor för mig för resten av livet.


    Är det fel på feministiska kvinnor? Meeto är inte bara ett svenskt fenomen och om du kände någon som blivit utsatt för övergrepp tror jag inte du skulle skiva att det är gnäll.
  • Anonym (RRR)
    Anonym (Anonym) skrev 2018-01-07 13:09:52 följande:

    För att de är lätta byten. Har inga stora fordringar. Och vill komma till Sverige på ett smidigt sätt. Är inte svårare än så


    Inga stora fordringar jag har sett annat när jag träffat kvinnor från dessa länder som lagt vantarna på en del av mina manliga arbetskamrater plus att dom klagat konstant på deras svenska män när dom inte får som dom vill.
  • Anonym (RRR)
    Anonym (medelmåttor) skrev 2018-01-07 13:06:03 följande:

    Dom enda män jag vet som har kvinnor från andra länder är dom som är ensamma i medelåldern och inte kan hitta någon här. Män jag själv inte skulle ta i med tång.

    Dom gör det för att få kärlek helt enkelt. Bättre än att vara ensam. Och eftersom det finns många kvinnor som letar efter ett bättre liv får dom yngre kvinnor än som är möjligt i Sverige.


    Synd att inte svenska män klarar av att vara själva och är rädda för ensamheten och råkar ut för detta. Men bra att det finns män som dej som inte skulle göra detta.
  • Anonym (RRR)
    Adolf1234 skrev 2018-01-07 13:47:33 följande:

    Varför är du rasist ts?


    Jag är inte rasist
  • Anonym (RRR)

    Jag är varesig sur eller bitter men jag funderade på varför det är som det är.

    Skulle aldrig bli tillsammans med någon kriminell. Är lite feminist men gillar att klä upp mej, göra saker som god mat, hjälpa andra osv och ser inget fel med det.

    Svenska är jag och mina barn och andra familjemedlemmar betyder väldigt mycket för mej.

  • Anonym (RRR)
    Anonym (Saningen gör ont) skrev 2018-01-07 19:48:56 följande:

    Japp svenska tjejer har man bara till att knulla men de är inget familje material.


    Och vad för kvinna ska du ha om jag får fråga???

    Jag är svensk och har ett antal barn så att säga att inte vi svenskar är familjematerial det vet jag inte vart du får från...Jag har en massa svenska kvinnliga vänner och vi alla är måna om våra familjer.
  • Anonym (RRR)
    Anonym (asdf) skrev 2018-01-08 20:38:59 följande:

    En kvinna därifrån kan jag tänka mig är mer medgörlig än svenska kvinnor som sätter stort värde på att vara självständiga och duktigare på att börja kräva jämlikhet på olika plan.


    Medgörlig på vilket plan då? Och vad är det för fel i att vara i ett jämnlikt förhållande och att kvinnor är självständiga och med självständig menar jag att vi kvinnor kan handla, laga mat, sköta hushåll, jobba osv utan att hänga i männens byxor och med jämnlikt menar jag att vi kan få prata om vad vi vill och tala om hur vi vill bli behandlade liksom männen kan berätta för oss hur dom vill ha det.
Svar på tråden Varför gör svenska män såhär