Inlägg från: juliazim |Visa alla inlägg
  • juliazim

    Mindre en 50 dagar till bf !

    Hej! Hoppar in här med. Är en tjej på 28 år som väntar andra barnet. Bf 27/2. Mer kissnödig och värk dom senaste veckorna, svårt att sova med????

  • juliazim

    Hope 18. Jag pallar upp med kuddar så gott det går.

    Hopplöst ändå ;). Har inte lärt mig hur man taggar inlägg och sen skriver svar. Hur gör jag om jag vill kopiera och sen kommentera ett inlägg?:)

  • juliazim

    Ser att det är många som har problem med förstoppning och hemorojder. Är själv sköterska och kan tipsa om lite. Bra att äta fibrer men viktigt att dricka mycket vätska med(motsatt effekt annars). Vill man inte ta laktulos tex så är katrinplommon, päron extra bra:) röra på sig ( i den mån det går) är bra:) Kul att läsa om alla som snart ska ha:) är foglossnings smärtan olika från dag till dag eller har ni lika? Vissa dagar tar jag mig knappt upp ur sängen och andra känns det knappt, knäppt

  • juliazim
    Krusbärskompott skrev 2018-01-19 07:39:47 följande:

    43 dagar kvar. :)

    Jag går på vattengympa för gravods och det är helt fantastiskt. Att kunna ta i och få upp pulsen utan att kroppen protesterar, har inte fått såna endorfinkickar på flera månader. Rekommenderas!


    Skönt att kunna hålla igång lite:) själv har jag fått problem med åderbråck på benen. Ser ut som ett monster och gör ont vid ansträngning :/ tur det inte är så långt kvar iaf:)
  • juliazim
    Linda2barnsmamma skrev 2018-01-21 08:53:03 följande:

    Alltså... är det någon mer en ja som har typ kramper i ändtarmen ??? Inget speciellt roligt ämne men de e ju hemskt ibland... i samband med en Sd så värker det i rumpan.. :-P

    Undra om bebis ligger på tarmen.. Haha


    Samma här plus att blygdläppar har svullnat upp. Ser ut som en babian och trycker och värker.
  • juliazim

    Här hemma förbereder vi innan bebisen kommer. Dock har hela familjen legat i magsjuka. Barna bra och sambon nu och jag själv är på bättringsväg. Ska bo på.hotel med sambon imorgon, handla det sista och ut och äta middag. Hoppas man är helt återställd. Bara 25 dagar kvar till BF:)

  • juliazim
    Fliselisan skrev 2018-02-02 15:41:47 följande:

    Hua, magsjuka är verkligen det sista man vill ha. Låter mysigt med hotell och middag :)

    Nu börjar det kännas som att bebisen kan komma när som helst, har haft några riktigt onda sammandragningar, och känner ofta hur det liksom "sticker" och hugger neråt, svår känsla att förklara, men nästan som att bebisen skulle stoppa ut en hand.

    Maken är på helspänn och redo att gasa iväg till förlossningen när som helst, men vi får säkert vänta....


    Ja det ska bli mysigt:) har haft som dej med nu i några dagar. Har 1 timme till förlossningen om bebisen skulle titta ut när vi är på hotel imorgon. Tur jag tänkte lite när jag bokade:) är det värre nån spec tid på dygnet för dig? Nätterna tycker jag är värst.
  • juliazim

    Ovissheten tycker jag är jobbig. Sambon jobbar borta så lite svårt att planera. Vill ju ha honom med:) slemproppen gick igår. Har den gått för nån ?

  • juliazim
    Anonym191 skrev 2018-02-06 15:16:24 följande:

    Ovissheten är värst! Vet precis vad du menar! Min sambo är lastbilschaufför och sover borta i lastbilen mycket, tex i Mora som är 6h bort osv. Nu har ju vi planerat kejsarsnitt så behöver inte oroa mig för det längre, men fick inte det förän förra veckan så har gått och oroat mig för samma sak, att han inte ska kunna vara med när lillan kommer. Otroligt stressmoment. Slemmisen har inte börjat släppa för mig än, 16 dagar till BF med kejsarsnitt nästa vecka förmodligen


    Min jobbar också som lastbilschaufför ? dock som vikarie så han kan tacka nej om det behövs. Bestämt att han kan köra fram till den 20 (bf 27)

    Så är han hemma sista veckan iaf om bebisen vill komma tidigare. Dottern kom 2 dagar innan bf. Iaf nån planering. Svårt som sagt när dom jobbar borta :/
  • juliazim
    Fliselisan skrev 2018-02-17 09:31:25 följande:

    Bebis kom inatt, strax innan midnatt :) gick fort och smidigt, helt fantastiskt :) Lycka <3


    Stort grattis:)
Svar på tråden Mindre en 50 dagar till bf !