• Erna90

    BIM Februari

    Hoppar in här med. 5e försöket med barn nr2, efter ett missfall i augusti.. Har Bim 5/2 (dock lite oregelbunden cykel som blivit några dagar längre varje gång så inte helt säker egentligen). Hoppas detta blir vår månad, har mått så dåligt över missfallet och att det inte vill ta sig igen. Tagit sig så snabbt de andra gångerna!

  • Erna90

    BIM-lista;

    1/2 MammaKA

    4/2 hallonnpaj

    4/2 DaniellaCall

    4/2 Jeex

    5/2 epoxi

    5/2 Regnkappa

    5/2 Neptun

    5/2 Erna90

    10/2 Alexia91

    12/2 LunaLo

    13/2- maria1992

    Plus-lista[/quote]

  • Erna90

    Lite nyfiken på hur länge ni försökt få barn som är med i gruppen? Vi ger oss in på vårt 5e försök nu. Fick missfall förra året, då tog det sig på andra försöket. Under denna tiden har önskan varit sjukt stark att få syskon (har en 2-åring) och jag har svårt att tänka bort det vilket gör att jag kanske sätter för mkt press på mig undermedvetet som gör att det låser sig..

  • Erna90

    Galet vad tankarna landar i bebis och syskonfunderingar. Denna extrema längtan efter syskon. Blir smått galen. Samtidigt som jag vet att man borde slappna av och inte tänka så mkt på det. Men DET är ju inte så lätt!!!! Lite rädd att mensen är på g ändå, lite känningar men med sonen trodde jag iofs först att mensen va på g med men den kom aldrig sen.. Antar att jag inte är ensam om att analysera minsta lilla tecken från kroppen.

  • Erna90
    mindran skrev 2018-01-26 21:16:46 följande:

    Jag har en svägerska som plussade nästan samtidigt som jag var så övertygad att jag också skulle plussa (hade så många symptom att jag har fullständigt övertygad om att jag har gravid). Idag var dom på tidigt ultraljud, och det är då jag insåg hur otroligt avundsjuk jag är (fy vad hemskt det låter). Man håller på att gå sönder av längtan, och så läser man att man inte ska stressa upp sig. Men hur lätt är det då, när det inte finns något annat som man vill mer än att få det där efterlängtade plusset? Hur undgår man att bli galen, alternativt gå sönder av längtan?


    Har tyvärr inget tips på hur man ska lugna sig/koppla bort barntankarna. Jag känner precis som du. Jag håller på att bli galen av alla negativa test. Fick missfall i augusti, annars skulle vi haft bf i mars vilket känns lite jobbigt nu när det närmar sig. Inte blir det bättre av att vi har lite vänner/bekanta som ska få i mars... Hoppas verkligen många av oss får uppleva plus i februari!!! <3
  • Erna90
    Anonym (Nervös) skrev 2018-02-01 21:41:09 följande:

    Hej! Hoppas det är ok om jag hoppar in här. Hade ägglossning 23 januari. Hade sex 22 och 23 januari. Jag hoppas såå mycket på ett plus. Har varit gravid en gång innan 2016 men det resulterade i mf. Har också cellförändringar sedan några år tillbaka. Jag går hela tiden och känner efter symptom, hoppas bara inte jag känner efter för hårt så att jag blir skengravid. Är det någon annan här som har bim ungefär 6 feb?


    Bim 5 feb här! Eller ca iaf, osäker på min cykel. Varit rätt olika sedan mf i augusti! Sitter just nu och är deppig i tron om att mensen är på g, känns verkligen som det. Och i andra stunden hoppas jag ändå att det trots allt kan ha tagit sig. Har en son på 2 år och vet att jag först trodde jag skulle få mens den ggn men sen kom den inte! Sjukt irriterande hur mkt man könner efter och tycker sig känna symtom!
  • Erna90
    Gylleneprinsessa skrev 2018-02-05 17:07:54 följande:

    Idag slits jag mellan hopp och förtvivlan. Jag känner av mycket molvärk idag (mensvärk?) och jag är på BIM -1 idag. Jag ser dock ännu ingen färgskiftning när jag går på toaletten och hoppas att det röda håller sig borta. Dessutom har jag haft ont från och till hela dagen och det brukar ändå komma igång snabbare från att smärtorna börjar. Jag tycker att storleken på mina bröst har gått ner lite men de är mycket hårdare invändigt än vad de annars brukar vara. Vad kan det bero på? Jag inbillar mig fortfarande att jag ser ådror på brösten. Jag vill bara att tiden ska gå så att jag får veta.


    Samma här! Ena stunden känns det som det finns en chans att det tagit sig denna ggn och nästa stund är jag bombsäker på att mensen ska dyka upp! Haft känningar av mensvärk lite till och från några dagar. Vilket är vanligt för mig innan mens. Har inga direkta symtom egentligen som tyder på graviditet, men hade inte det när jag blev gravid med sonen heller så vet att det kan ha tagit såg ändå.. Man blir galen av att känna efter så mkt!! Tänkte försöka vänta till fre att testa om inte mensen kommit, skrivit att Bim är idag men har så olika långa cyklar. På fredag är det i så fall dag 43 i cykeln... Haft uppemot 42 dagar tidigare, tär på tålamodet när det är så långdraget..
  • Erna90
    Anonym (Äntligen syskondags) skrev 2018-02-06 07:31:20 följande:

    Hur stor variation har du på dina cykler? Själv så har mina cykler varierat från 27 till 44 dagar sedan efter graviditeten med dottern. dag 32 idag så är väl bara att hoppas några dagar till innan man vågar sig på ett test (känns inte värt det redan då det precis kan ha varit äl i en längre cykel ju). Men samtidigt vill man ju testa redan, jobbigt det är med att försöka bli gravid.


    För mig har det varierat mellan 31 till 42 sedan mensen kom tillbaka sept -16 efter sonen föddes. Sjukt frustrerande att den inte är sådär punktlig som vissar verkar ha. Misstänker att den kommer när som nu. Känner av värk till och från men kan inte sluta hoppas att det trots allt ska vara växtvärk! När har du tänkt testa?
  • Erna90
    Anonym (Äntligen syskondags) skrev 2018-02-06 10:41:36 följande:

    Ja det är frustrerande att den har varit så här regelbunden sen mars -17 när den kom tillbaka efter graviditeten. Innan hade jag en cykel på 26 - 27 dagar nästan jämnt utom några enstaka månader den kunde vara längre eller kortare, så detta känns som en helt annan utmaning än förra gången. 

    Tycker inte att du ska sluta hoppas förrän mensen kommer, för växtvärk och mensvärk känns ju jättelika och är svårt att avgöra på förhand vilket det är  

    Jag vet inte, innerst inne vet jag ju att det förmodligen är ganska lönlöst att testa innan det har gått 40 - 44 dagar för att mensen senaste tiden har kommit upp i den längden utan att jag varit gravid men samtidigt är jag sugen på att testa tidigare också för att inte missa första tiden i graviditeten, om jag skulle vara gravid, då jag trots allt har haft en del korta cykler med Svårt detta är Ska du testa i veckan eller tänkte du vänta till helgen? 


    Funderade på att testa på fredag, eller någon dag senare. Hoppas kunna överraska sambon med en fin nyhet på alla hjärtans dag :)

    Men om det är negativt vill jag ha testat nått innan dess iaf så jag inte får det tråkiga beskedet precis då..
  • Erna90

    Kul att läsa hur det går för alla! Håller tummarna för massa plus :)

    Själv håller jag på att spricka av nyfikenhet men har lyckats hålla mig från att testa, ska testa på ons och hoppas kunna väcka sambon med en glad nyhet på alla <3-dag.

    Har haft varierade cykler mellan 31-42 dagar så har medvetet väntat länge. På ons kommer det vara dag 48 och det känns verkligen som det kan ha tagit sig denna ggn. Brösten har känts ömma och "tunga" och har känt värk som jag hoppas vara pga växande livmoder. Hoppas verkligen på bra besked, kommer nog bli sjukt besviken annars...

  • Erna90

    Äntligen vår tur!

    Hoppas bara att detta frö vill stanna, fick missfall i aug så oron gnager till och från får jag erkänna. Men hoppas på det bästa!

    Hoppas det kommer fler plus för er andra med :)

  • Erna90

    BIM-Lista

    1/2 Lsr, Charliegris, Lebbmusen, MammaKA, MortillElla, Baraentilligen, kiwibear 

    2/2 Entriss 

    3/2 Rebeccccs, Minioni 

    4/2 hallonnpaj, DaniellaCall, Jeex, Josiesh, Bean95, Frips, sofiaaaaaa, Zandylina

    5/2 Regnkappa, Neptun, Erna90, Nathalie1992 

    6/2 Liten2018 

    7/2 Eal92, Saresj, epoxi 

    8/2 Filli01 

    9/2 XAHHA92, bastamannan1, nellis93, emsorken, saijda

    10/2 Alexia91, Blåstjärna, Ampjot 

    11/2 Gabriela11, Tiiffany, Alma, mycat81 

    12/2 LunaLo, LillaMy08 

    13/2 maria1992 

    14/2 Lottch3n, Paka 

    15/2 Levisen 

    16/2 Billieblue, Lucifer91, LifeofBullshit

    17/2 Nardil, Grynet89, YaseminL

    18/2 Jefare1, lillmysan, cassandra92

    19/2 Stragge, Sofiaaa91, norrland91, maalon

    20/2 Norrlandsbruden, Pasgetti, mindran 

    21/2 valere, annaalexandra95, Hjärterus

    22/2 lyckligast80, Airmos, Wicked977 

    23/2 Litenoliv92 

    24/2 Månsilver

    26/2 Mudcakemonster

    28/2 EIJ90

    PlusLista (lägg gärna in datum när du fick ditt plus och datum du hade BIM på)

    2/2 Frips (bim 4/2)

    5/2 Gabriela11 ( bim 11/2)

    13/2 Vegas (BIM 13/2)

    14/2 Erna90 (bim 5/2)

    15/2 Maalon (bim 19/2)

Svar på tråden BIM Februari