• Alexia91

    BIM Februari

    Hej

    Ja hoppar in här också! Ja har följt med i både december och januari-tråden och tycker det är så spännande att läsa om alla symptomer som man känner igen sig så väl i, men inget plus än! Håller tummarna för oss som är kvar i tråden.

    BIM 10/2

  • Alexia91
    hallonnpaj skrev 2018-01-10 17:38:45 följande:

    Alla dessa månadstrådar är så bra då man får följa de som har bim i närheten av en själv! 

    Slutade med ppiller i december och hade "pillermensen" då, och nu har jag nyligen avslutat min vanliga mens. Väldigt tacksam över att jag kom igång med mensen direkt då jag läst om att det kan ta länge.. Nu går jag in för mitt andra försök med, om appen stämmer,  ägglossning 21/1 och bim 4/2. 

    Hoppa gärna in! :) 


    Kan man byta namn på gruppen till "BIM februari 2018"? Det kan bli svårt att hitta hit :)
  • Alexia91
    hallonnpaj skrev 2018-01-15 09:43:26 följande:

    Är det bara jag som är sjukt taggad på att sexa nu kring ägglossning. Har inte äl förrän söndag men fertila dagarna startar imorgon. Kunde nämligen inte ha sex kring äl förra månaden så jag är så pepp. Som att jag går in i någon tävlingsvecka eller något ;)


    Så kände ja förra ÄL, hade sexsug hela tiden! Hoppas på samma sug denna gången också :)
  • Alexia91

    Hej allihopa! Jag har följt med i forumet och läst om era symptomer och funderingar, men har inte varit så aktiv, men nu är det dags att uppdatera er för att nu har jag fått ett plus! Här berättar jag alltså om händelseförloppet och vad ja kände på vägen så att fler kan känna igen sig och förstå tidiga symptomer.

    Enligt app:en hade jag ÄL den 29 jan, men ägglossningstesten gav mig en smiley den 30 jan. Vi myste så mycket vi orkade och väntade med spänning genom att anteckna alla symptomer. Eftersom ÄL blev senare blev även dagen för BIM förskjuten (14/2 istället för 11/2!).

    7 dagar efter ÄL får jag en liten blödning som jag då tror ska utvecklas till mens och var då beredd att hoppa vidare till nästa forum. 3 dagar senare avtog blödningen helt och ja började spekulera om det kanske var en implantationsblödning/nidblödning. Ja forskade i ämnet såklart och började bygga upp förhoppningar samtidigt som jag inte ville tro för mycket för att sen inte bli besviken. Ja läste till mig att 1/3 av alla kvinnor kan få en nidblödning och är då ett tidigt tecken. Blödningen var klarröd första gången ja upptäckte blödningen och sen blev den mer chokladbrun som sakta men säkert avtog och blev ljusare och ljusare. Jag kände ingenting, ingen antydan till molvärk eller mensvärk. Började dock märka att brösten var svullna och att bhn gjorde ett sämre jobb. Bröstvårtorna blev större och vårtan var alltid vaken (fortfarande vaken, ser ut som en liten knapp och är väldigt ömma).

    Ytterligare 7 dagar senare fick ja en konstig känsla och bestämde mig för att testa på morgonen. Då har jag haft ömma bröstvårtor och en brännande känsla i halsen som ja tror är halsbränna men är inte helt säker. Ja hade iallafall köpt ett känsligare test som man kan använda 6 dagar innan BIM, men nu var det 4 dagar innan så skulle det visa ett plus så var det 99% rätt. Jag gör testet och ser efter bara några sekunder att det kommer bli ett plus. Efter 3 minuter ser ja två tydliga sträck, tar ett djupt andetag, går in i sovrummet och väcker mannen med nyheten. Detta var alltså igår och chockade var vi både två (superglada också) för vi trodde inte att det skulle bli av eftersom vi båda har några kilon för mycket. Trots detta tar ja ett till test på morgonen och se där, ett till plus! Enligt app:en blev BIM förflyttad till den 14 feb så håller tummarna nu att grodan stannar kvar, detta är trots allt första barnet!

    På bilden ser ni vilka piller jag har ätit i två månader, fullproppat med Folsyra som bland annat ska vara bra för celldelning.

    Håller nu tummarna att fler får ett plus och att vi ses i nästa forum!

Svar på tråden BIM Februari