Inlägg från: Anonym (?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (?)

    Återfå den man älskar

    Jag vill inte vara negativ, men om du gör på det sättet som du säger att hon tycker, om det stämmer, så är det nog rätt svårt att ändra sig. Vill du ändra dig, ja absolut, då kan det gå. Man kan givetvis medvetet se till att tänka på just de sakerna hon efterlyser (och jag förstår att hon vill det om de saknas, eftersom det är viktiga ingredienser i en bra relation). 
    Frågan är väl bara om du innerst inne också tycker det eller om du bara vill ändra dig för att hon skulle vilja det. om du gör det för hennes skull, kommer det troligen inte att lyckas men än en stund början när man skärper till sig. 

  • Anonym (?)
    Rataxes70 skrev 2018-01-13 14:29:31 följande:

    Hon ringde upp mig idag och tyckte att vi inte skulle höras på en månad och därifrån se vad som händer. Så nu är det radioskugga som gäller

    Tankarna kommer att hon vill det för att vi båda ska landa efter allt "tjafs" eller att hon vill vinna tid för att hitta någon annan? Vad tror ni?


    Jättesvårt att veta.
    Den enda gången jag förespråkat paus för egen del, var i ett läge då jag var tveksam på om relationen skulle kunna fortgå (hade känt varann knappt ett år) och jag hade börjat upptäcka egenskaper som jag inte fann var helt vad jag hoppades. Jag behövde tid för att känna efter hur det kändes utan honom och fundera över vad jag ville i framtiden och vi pausade en månad innan vi skulle ses igen. 

    Klart man kan pausa för att verkligen inse att man vill försöka igen, men jag har inte hört om så många såna. 

    Vinna tid för att hitta någon annan låter konstigt? Hurdå "vinna tid"? möter hon någon så gör hon väl det oavsett om ni har paus eller inte? 
  • Anonym (?)
    Rataxes70 skrev 2018-01-14 12:06:36 följande:
    Vad jag menar med att "vinna tid", är att om jag umgås med henne i olika former, vilket jag verkligen vill, kan det hämma henne om det är så att hon faktiskt vill vidare, utan att rakt ut säga det. För drygt två månader sa hon att hon älskade mig, samtidigt som hon idag inte vet vad hon känner och att det hon idag kan erbjuda är "vänskap". Hon vet att jag fortfarande har känslor för henne, men "jag är inte där" som hon uttryckte det senast i går. Så frågan är vad hon vill åstadkomma med den kontaktfria månaden?
    Har hon sagt att hon bara kan erbjuda vänskap? Då är det rätt solklart tycker jag. 
    Då tror jag ännu mer på att det pausen är vägen till det riktiga uppbrottet. 
Svar på tråden Återfå den man älskar