Inlägg från: Hoppasnu123 |Visa alla inlägg
  • Hoppasnu123

    Vi som försökt med första barnet ca 1 år

    Jag hoppar in här med. Försökt aktivt sedan juni 17. Så otroligt slitsamt att vanka mellan hopp och förtvivlan... tagit hårt psykiskt och varit sjukskriven kortare period. Börjat äta stämningstabletter för att inte bryta ihop varje månad. Hur gör andra för att orka med??

  • Hoppasnu123
    XAHHA92 skrev 2018-04-06 09:52:20 följande:

    Japp, jag var med när hon tog det digitala. Jag vill stötta min vän men känner nu i efterhand att jag blev sårad innerst inne. De har försökt några månader så kan ju förstå deras längtan, men ingenting jämfört med hur länge vi här i tråden har försökt. Hon vet om min historia och hon frågade såklart om det var okej för mig, så jag får skylla mig själv lite. Jag vill så gärna vara den där stöttande vännen men det går nog inte


    Det är svårt å va stöd ! Har en nära vän som fick barn för ett år sedan. Har knappt kunna träffa henne sen dess. Hon har haft besvär med förlossningsdepression. Känner mej väldigt dålig som inte kunnat stötta. Och att jag missat barnets första år.. men det gör så otroligt ont att ses. De är tråkigt när det går ut över andra än sig själv! Man vill ju kunna glädjas med vänners välsignelser i livet..
  • Hoppasnu123

    Alltså drömmar! I natt fick vi trillingar. Hur smidigt å lätt som hellst. (Förvisso va de våra små kattungar jag bar runt på.. men ändå...) vi va otroligt lyckliga.. jag skulle precis göra en fb-uppdatering om lyckan över första natten som 3-barns mor. Då ringer klockan.. SÅÅ förödande å man vill bara somna om????.... blev många tårar till frukost. Men nu ska vi iväg å hämta lite djur.. så blir de annat att tänka på..

    hoppas ni har en bra dag!

  • Hoppasnu123

    Blir galen på att tyda kroppens tecken å försöka hitta rätt vid äl... har bruna flytningar 1-4 dagar innan riklig mens, så svårt att veta när jag ska räkna ifrån. Följer mensen i två mens-appar - en som börjar med brun flytning å en som börjar när jag anser att det är mens och brukar försöka få till de under hela perioden av gröna dagar som blir.

    I förrgår tog jag ett äl test som gav 2 streck, dock inte fullt så starkt som kontrollstrecket. I går kändes smärta i vänster äggstock..

    tog ett äl test sent igår kväll som endast visade ett svagtsvagt streck. Idag va stickan blank.

    Inte haft någon äl-sekret som brukar finnas..

    Missade jag äl så de va tidigare i veckan eller vad håller kroppen på med???

  • Hoppasnu123
    Jooosen skrev 2018-04-22 01:16:50 följande:

    Urs det där ör svårt! Brukar du få äl sekret? Då kanske inte äl har varit än. Ja var testtokig förut men nu skiter jag i testen o går endast på sekret o hur tappen känns (vet, lättare sagt än gjort...). Ingen framgång än dock men ändå hehe. Mensen sägs ju starta först när det är ?riktigt? blod..


    Testade mycket för typ ett år sen. Tempade å hade koll. Fick panik av att inte ha barn va de försts man tänkte på så la ner.. men det ha ju inte lycksts heller... så mu tänkte jsg försöka hitta dagar igen..

    men jag vet inte.. känns så hopplöst...

    Började gråta på jobbet en dag efter att en kollega berättat att hon va gravid.. så tråkigt att inte kunna bli glad för nån annans skull. De är ju fantastiskt alla barn som föds, men önskar så innerligt att det var mitt ..
  • Hoppasnu123

    Min kollega berättade för en tid sedan att hon var gravid. Så fort jag blev ensam kom det över mig att de inte va jag och började gråta.

    Det pratas överlag mycket barn på jobbet och nu ska de börja pratas graviditet med. Jag är såklart glad för hennes skull men vet inte hur jag kommer reagera framöver. Vet verkligen inte hur jag ska hantera de. Är en känslosam människa och har knappt några spärrar för att börja gråta. kan ju gärna inte säga upp mej..

    Ska jag berätta för henne varför jag kommer reagera konstigt? När ich hur gör man minst skada och motverkar tryckt stämmning på jobbet?

  • Hoppasnu123

    Varit så trött nu några dagar. Bim tänkt någon gå g i helgen så haft hopp om att tröttheten skulle vilja va ett +.. men nu börjar molvärken:/... så blir väl bara en seg extra trött pms-åeriod...

  • Hoppasnu123

    Bim -2. Haft ont på en punkt några centimeter in från höftbenet idag. Som hugg. Fick en liten blödning ikväll, så troligtvis kommer väl mensen.. men märkligt när mensvärk bara gör ont på en punkt?

  • Hoppasnu123
    LLW skrev 2018-06-05 23:35:55 följande:

    Mannen fick kallelse för att göra en röntgen av testiklarna idag. Aldrig hört att man gör det?

    Sjukt tacksam ändå, trots att vår läkare är rätt opersonlig och barsk så har hon varit väldigt noggran med allt. Från dubbla spermaprover, blodprover med uppföljning och medicinering (fick levaxin), äggledarspolning och sen hysteroskopi när hon inte var riktigt nöjd med spolningen. Känns som att hon tar oss på allvar och vill göra allt "rätt", trots att allt tagit väldigt lång tid.

    Snart dags för mens. Första gången på över ett år som jag inte haft mellanblödningar. Undrar om det kan hänga ihop med polypen de tog bort?


    Hur upptäcks polyper? Ser man dom på vul?
Svar på tråden Vi som försökt med första barnet ca 1 år