Inlägg från: Anonym (Längtar...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Längtar...)

    Barn 2019

    Hej

    Jag följer gärna också med här vi är 31 (jag) och 28 (sambon) varit tillsammans i 5,5 år. Sambon har äntligen hängt med på barnlängtan och vi planerar att börja i april/ maj. Hade tänkt ta ut kopparspiralen i april för att försöka minimera risken för ett december barn men blev kallad till cellprov idag så tar nog ut den i samband med det. Har längtat så länge att jag slutat bry mig när tillskottet kommer är ju ändå inte så stor chans att det ta sig på en gång.

    Äter redan kvinno vitaminer som innehåller tillräckligt med folsyra så behöver inget extra. Behöver dock komma ihåg och ta dem. Sen ska jag försöka få till en mer hälsosam och regelbunden kost.

  • Anonym (Längtar...)

    Är snart 32 och kan inte riktigt anse mig som gammal. Det är en vanlig ålder i min släkt att börja så tror det kan vara olika. Åldersnoja är heller inget som har drabbat mig hittills i livet...tack och lov!

    Tanken är att spiralen åker på måndag men måste OK det med sambon han lät tveksam sista jag prata med han. Jag kommer bli SÅ besviken om han vill vänta! Kändes ju som om det var menat nät jag blev kallad på cellprov...

    Vet i och för sig inte om de kan göra det då. Kanske vill de ha nått samtal eller längre tid. Tror ni de bara kan ta ut den i samband med cellprov utan att jag har meddelat innan (som jag hade tänkt innan sambon tveka)?

    Tar ju bara nån sekund...

  • Anonym (Längtar...)

    Idag tog jag ut min spiral så nu kan allt hända????! Tyvärr verkar jag ha fått nått knepigt i tjejmagen har ont och mår dåligt... men tror tyvärr det är nått bekymmer och inte förökning på gång. Ska se om det går över i veckan annars få jag kolla upp det. Jobbigt!

  • Anonym (Längtar...)
    Iväntanpåtrean skrev 2018-02-28 14:54:08 följande:
    Spännande! Hoppas att problemen gett med sig!

    Hur ska vi göra för att hålla tråden levande tills det är dags att noja över BIM och jubla över plus?
    Är lite konstigt att va en som ligger före...har läst så många såna här trådar där personer först ska vänta men sen börjar före tiden. Jag har precis fått min första mens efter uttaget. Var ju 1 dag sen så jag hann ju börja fundera med skräckblandad förtjusning. 

    Nu väntar jag in nästa cykel vilket skulle bli ett decemberbarn vilket sambon till min förvåning nämnde inte var så bra. (han har alltså räkna efter själv! Är helt chockad trodde inte han skulle vara så pepp). Jag har sagt att vi kan köra avbrutet eller försöka missa men ingen av oss ids nog hålla på med sånt. 

    Tror dock det tar lite mer tid och då är vi inne i den tid vi (jag) planerat. 
  • Anonym (Längtar...)

    Vad roligt med några nya! 
    Hoppas det går bra för alla. ska försöka vara lite halvaktiv iaf. Annars är jag periodare så lär följa min cykel i den här tråden Tungan ute

Svar på tråden Barn 2019