• joannaq

    BIM MARS 2018

    Hej hoppar in jag oxå då skiten kom idag.. Några dagar sen pga progesteronkräm! Hade bim i onsdags men kom idag som sagt :( Nästa bim blir 2/3.. Segt!

    Har dock två grabbar sen innan 11 och 16 I år.. Men min nuvarande man har inga.

  • joannaq
    Meej skrev 2018-02-04 19:13:53 följande:

    Välkomna hit! Tråkigt, men kul för oss med sällskap! Den här månaden är förhoppningsvis vår månad!


    Tack, ja det hoppas vi verkligen på :)
  • joannaq

    BIM Mars 2018;

    1/3 småsyskon2018, baraentilligen, snöoväder

    2/3 Meej, carnations, Lindsey77, SweetDelight, Dimfrost, Joannaq

    3/3 Joozzaan, Lebbmusen, SofiaS95

    5/3 Bambi91

    6/3 PowerL, Emhy89, hoefilter, Jeex

    Plus-lista;

  • joannaq
    Regnkappa skrev 2018-02-04 19:50:57 följande:

    Hej mars-gänget!

    Hör kommer en till. Fick konstigt nog mens 4 dagar för tidigt, vet att jag hade ägglossning för 10 dagar sen eftersom jag var på vul (äter letrozol pga ägglossning som fuckat ur). Har aldrig varit med om det tidigare. Men ändå skönt att slippa vänta in BIM och hoppas i onödan.

    Mars är ändå fint, tror att i princip varenda kotte härinne kommer att plussa! Jag har bim 3/3.


    Tråkigt med mens, men tack för ditt pepp <3
  • joannaq
    XAHHA92 skrev 2018-02-06 09:51:36 följande:

    Tempen störtdök imorse och mensen kom, två dagar för tidigt! Så jag hoppar nu in här i marstråden :) ÄL 19/2 och BIM 6/3

    Detta blir försök 23 för oss och hoppas på att äggledarspolningen som jag ska få göra om en vecka visar bra resultat!

    Lycka till alla!


    Så tråkigt Hjärta Hoppas verkligen spolningen hjälper! Hjärta

    Själv va jag å köpte nya folsyretabletter och rosenrot nyss.. Vet att det finns blandade erfarenheter av rosenroten men jag tänkte att jag kan prova fram till ÄL och sen sluta och börja med progesteronkrämen istället Solig
  • joannaq
    XAHHA92 skrev 2018-02-06 12:36:00 följande:

    Har själv testat rosenrot och progesterAll, men det gav tyvärr inget resultat på mig. Hoppas det fungerar bättre på dig! :) Har hört bra om det annars!


    Ja man hör ju lite olika men skadar inte att prova tänkte jag :)
  • joannaq
    XAHHA92 skrev 2018-02-06 15:40:35 följande:

    Fy fan vad sur jag är... Vår utredning om barnlöshet har hittills tagit 8 månader och till och med vårdgarantin har bryts! Enligt läkaren som jag träffade i förra veckan skulle jag få göra en spolning av äggledarna när jag fått min mens, vilket är idag. Skulle då alltså få göra en spolning i nästa vecka, men såklart var allt fullbokat och nästa lediga tid är den 13/3!!! Alltså kommer vi inte hinna påbörja någon insemination/IVF innan sommaren. Suck för den här sjukvården!!!


    Men det finns ju privata som går under sjukvårdens taxa, kan du inte ringa en sådan? Där brukar det vara kortare kö. I Karlstad på Charlotta kliniken har de ingen väntetid alls tex :)
  • joannaq
    hallonnpaj skrev 2018-02-07 06:57:57 följande:

    Hakar på här då mensen kom idag med buller och brak. Slutade med ppiller i december så får väl vara glad att mensen kommit igång iallafall :) bim 11/3! Lycka till alla!


    Å va tråkigt :( Men nya tag och en November bebis är aldrig fel <3
  • joannaq
    Nynaeve skrev 2018-02-07 13:00:03 följande:

    Hej på er!

    Jag börjar känna mig desperat och kom därför på tanken att skriva av mig lite här. Säkerligen har många försökt bli gravida under en mycket längre period än mig men i alla fall..

    Vi har försökt skaffa en trea sedan i somras. Jag fick ett missfall i vecka 8 i oktober och då visade det sig att jag hade en kraftig vaginal infektion som kan ha legat bakom missfallet. Under samma period så blev min man diagnostiserad med prostatit (inflammerad prostata), som kan påverka fertiliteten hos män. Sedan missfallet har jag blivit behandlat med antibiotika mot infektionen av min gynekolog i tre månader (efter mens varje månad). De senaste två månaderna har jag fått allvarlig urinvägsinfektion som jag varit tvungen att behandla med antibiotika. Infektionen är fortfarande inte borta (känner jag på lukten där nerifrån..) och jag är kissnödig hela tiden, natt som dag. Vet inte vad jag ska ta mig till längre. Vi försöker som tokar varje månad men det känns ju inte som att våra kroppar samarbetar direkt. Ska påbörja utredning nästa vecka så får vi se sen.


    Hej låter ledsamt :(

    Men jag tänker direkt att borde inte ni sluta att ha sex ett tag så ni får läka ordentligt? Har kroppen massa infektioner så tror jag inte att den prioriterar att bli gravid. Men jag är inte säker dock, ta det lungt nu och invänta utredningen om ni nu skulle få det nästa vecka.

    Lycka till <3
Svar på tråden BIM MARS 2018