• TouchOfRed

    BIM MARS 2018

    Hej! Jag hoppar gärna på denna tråden. Detta blir vårt 9:e försök sen jag tog ut kopparspiral. Har en son som snart blir 2 år. Tog lång tid att bli gravid och hade ett missfall innan vi lyckades med sonen. Hoppas det går snabbare den här gången <3

    ÄL ca 21/2 BIM ca 7/3. Har haft 30 dagars cykel länge men senaste 2-3 månaderna har den varit mer oregelbunden så kommer köra med cb dig ÄL test.

  • TouchOfRed

    BIM Mars 2018; 

    1/3 småsyskon2018, baraentilligen, snöoväder 

    2/3 Meej, carnations, Lindsey77, SweetDelight, Dimfrost, Joannaq, Neptun, Liten 2018

    3/3 Joozzaan, Lebbmusen, SofiaS95, Entriss

    5/3 Bambi91, Eal92, madly, regnkappa 

    6/3 PowerL, Emhy89, hoefilter, Jeex, XAHHA92 

    7/3 TouchOfRed

    10/3 Långväntanefterdig

    Plus-lista;

  • TouchOfRed

    Jag har läst runt lite om rosenrot. Funderar på att testa. Det ska ju korta ner/stabilisera menscykeln och göra ÄL tydligare. Min cykel har ju varit längre än vanligt de senaste typ 3 månaderna och ÄL har varit otydlig eller uteblivit.... Känns som att det kanske hade kunnat vara nåt för mig eller vad tror ni om det? Har mens just nu, undrar om det är för sent att börja i denna cykeln...?

  • TouchOfRed

    Denna cykeln har jag kört med rosenrot. Känns som att jag iaf varit piggare och börjat få tillbaka sexlusten som legat lite på is i ett par veckor... hoppas det gör något för min lite oregelbundna cykel oxå :)

    Är på cd 14 idag och börjat med digitala ÄL test idag (vanliga, inte advanced). Ingen glad gubbe på testet än men hoppas på det snart:)

  • TouchOfRed

    Det verkar som att min ÄL uteblir denna månaden. Borde haft ÄL för 4-5 dagar sedan men alla ÄL tester sen förra söndagen visar neg...:(

    Suck fattar inte varför det ska vara så himla svårt att bli gravid?! Trodde ändå det skulle gå lättare med nr 2...

  • TouchOfRed

    BIM -3 idag. Inväntar mensen. Tror inte jag haft ÄL. Körde med digitala test nästan en hel vecka kring beräknad ÄL men ingen glad gubbe på testet. Sen tog stickorna slut och jag gav upp. Dåligt med sex efter det oxå för vi har varit sjuka. Tänkte ändå ta ett test vara för att. Men tänker att jag väntar till BIM.

  • TouchOfRed

    BIM -1 idag. Negativt gravtest. Så inväntar mensen nu. Ont i bröstvårtorna vilket jag inte brukar ha innan mens, men pallar inte att hoppas längre. Man blir så besviken var gång "symptomen" inte var några symptom.

  • TouchOfRed

    Alltså va?! Jag är helt i chock. Jag trodde inte ens jag haft ÄL. Jag har ju testat med digitala ÄL test utan att få positivt. Jag har ju haft pms. Jag fattar inget. Men jag är helt överlycklig :D

  • TouchOfRed

    Tack för alla grattis <3 Det var försök 9 på att få ett syskon till vår son (född feb 2016). Med sonen tog det 14 försök, ett mf i v8 och sen 4 försök till innan jag blev gravid med sonen. Så hoppas det kan vara nån form av tröst/pepp till er som fortfarande försöker. Kämpa på!

    Denna cykel körde jag med rosenrot fram till beräknad ÄL. Vet inte om det är det som gjort skillnad men men...

    Hoppas nu bara att lilla fröet vill stanna kvar <3

Svar på tråden BIM MARS 2018