• Kidrauhl

    BIM MARS 2018

    Legat o läst i tråden ett tag, bestämde mig nu för att bli medlem :)

    Har inte bim förens 31 ???? så vet inte om jag ska vara kvar här eller hoppa över direkt till april. Enligt flo är de ägglossning i helgen o testen är slut. Så får se var detta slutar ;)

  • Kidrauhl

    Aaah tror vi missade ÄL denna månad :( Enligt flo va de äl i lördags (först stod de söndag) hade sex i fredags men endast utan utlösning för herren.. så körde vi idag (söndag) oxå.. vågar inte hoppas något alls denna gången. Tid på gyn den 16onde oxå för misstänkta cystor. Riktigt nervös men är endå så trött på denna smärta :(

  • Kidrauhl

    Allså jag skulle gissa på att de är fel på testet då jag skulle haft ägglossning i lördags enligt flo och onsdags enligt womanlog, o hade mens förra månaden. Men är de bara jag som ser 2 svaga streck??

  • Kidrauhl
    gullgrodan skrev 2018-03-19 13:19:18 följande:

    En sticka KAN påvisa tecken på graviditet 6-7 dagar efter befruktning men även de inte är så vanligt. Kan se streck jag med, men hade definitivt tagit ett nytt om någon dag eller två om jag va du. Känns inte helt pålitligt tyvärr :( lycka till!!


    Jag vet de är därför jag inte litar på de. Men ville bara se om jag var dum i huvet xD ska till gyn nu o visste att dom skulle fråga om jag kunde vara gravid eller inte, så tog bara ett jättesnabbt för ?visste? att de skulle vara negativt. Så fick jag denna chocken haha xD
  • Kidrauhl
    gullgrodan skrev 2018-03-19 13:54:37 följande:

    Lycka till, berätta sen:)


    Tack! Absolut, försöker o inte ens vara lite glad. Men nu har jag sett två linjer på ett test i mitt liv iallafall! <3
  • Kidrauhl
    gullgrodan skrev 2018-03-19 13:54:37 följande:

    Lycka till, berätta sen:)


    2 egna negativa test och 1 negativt hos gyn. Troligtvis falskt positivt :) får ta ett imorrn med morgon urin oxå!
  • Kidrauhl
    gullgrodan skrev 2018-03-20 23:15:22 följande:

    Vad synd, håller tummarna för nästa gång. :)

    Sen mitt negativa prov igår på bim har ingen mens kommit. Flo har nu ändrat så att min beräknade ÄL va 4/3 istället för 7/3 så nu sitter vi här storögda! De innebär I såna fall att vi prickat ÄL exakt utan att vet de.. Kanske kommer mensen. Hoppas inte, får se imorgon. :)

    Har nån annan märkt detta i Flo?


    Tack! Det stämde inte överens med datum alls så misstänkte att det var så. Mitt marsförsök är ännu inte över! Flo ändrar datumen baserat på symptomen man skriver in oxå :) håller tummarna för er oxå!
Svar på tråden BIM MARS 2018