• Anonym (Undrar)

    Värma om tonfisk (matlåda)

    Spydiga kommentarer undanber jag snällt.

    Jag har tidigare i mitt liv inte varit så förtjust i tonfisk, men nu hittat ett recept som jag tycker om. Tonfiskpasta. Jag gör alltså en varm sås med bland annat grädde, creme fraiche och tonfisk i.

    Nu undrar jag - kan jag "värma om" såsen i morgon och ha som matlåda? Känner mig osäker eftersom jag nästan aldrig ätit tonfisk innan och jag upplever att de flesta äter tonfisk kallt. Är gravid om det spelar någon roll.

  • Svar på tråden Värma om tonfisk (matlåda)
  • Meriall

    Ja kan inte se varför det skulle vara problem om det är tonfisk på burk :) Tonfiskfile ska du inte äta som gravid.

  • Anonym (Undrar)

    Ja det är på burk. Tack för svar!

  • Anonym (Gott)

    Jag har ätit en tonfisksås jag haft i kylen i flera dagar. Det går jättebra skulle jag påstå. Mitt recept är också med bla grädde och créme frech. Samt körvel, vitlök, gul lök, basilika, timjan, salt, peppar och massa bladspenat. Ja och så tonfisk på burk. Såååå GOTT!!

  • Anonym (Storkok)

    Köp plastlådor - koka massor + massa pasta - frys in och gör du tillräckligt kan du mikra en låda om dagen i 9 mån 

Svar på tråden Värma om tonfisk (matlåda)