Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

44 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

Äldre 16 Mar 13:01 Meriall svarade i tråden: skolka varje måndag: Att hon väljer just måndag för att hon har längst dag då säger att det inte alls handlar om aktivism utan att hon inte ids/orkar till skolan. Det är bara en ursäkt. Ville hon verkligen skolka en dag pga aktivism.
Äldre 16 Mar 11:45 Meriall svarade i tråden: Könshår man.:
Ansad*

Äldre 16 Mar 11:44 Meriall svarade i tråden: Könshår man.:
Andas och kortklippt

Äldre 16 Mar 11:44 Meriall svarade i tråden: Dansande på krogen för första gången - Hur vill ni att en man skall bjuda på dans kvinnor?: Nej det tycker jag inte, inte om hon inte betett sig avvisande innan. Men det märker du nog på kroppsspråket också. Vänder hon sig bort och låtsas inte se dig i baren är det nog så.
Äldre 16 Mar 10:59 Meriall svarade i tråden: Vabba när andra föräldern är ledig?: Jag trodde att om föräldrarna bor ihop och den ena tar semester så måste den automatiskt då ta alla barnen, om den andra föräldern jobbar.

Däremot om man inte bor ihop så är det okej att en förälder.
Äldre 16 Mar 10:50 Meriall svarade i tråden: Dansande på krogen för första gången - Hur vill ni att en man skall bjuda på dans kvinnor?: Du dansar lite närmare dem helt enkelt, försöker fånga blicken. Ler hon och dansar närmare, öppnar upp deras danscirkel eller något så dansar du närmare och liksom följer med henne.
Äldre 16 Mar 10:33 Meriall svarade i tråden: Hur går man vidare?:
Vad var anledningen till att du lämnade din man?

Äldre 16 Mar 10:22 Meriall svarade i tråden: När är man för gammal för att bli förälder?: När man känner att man är för gammal och inte orkar, tycker jag. Det är högst individuellt hur man åldras.

Ja en ung förälder kan kompensera för en gammal om den tar mer av det jobbiga tex bökiga.
Äldre 15 Mar 20:39 Meriall svarade i tråden: Snuva i ena näsborren bara?:
Så började min bihåleinflammation. Har du ont över bihålan på den sidan?

Min gav sig efter ett par dagar.

Äldre 15 Mar 17:24 Meriall svarade i tråden: Regler i förhållande:
Men TS om du aldrig får ha tighta tröjor, äger du ens sådana? Varför isf? Är det inte enklare att du fotar alla nya inköp och bara har de kläder du faktiskt vill ha hemma?