• JenniB

    Vi som försöker bli gravida med första barnet

    Anonym (Neleda) skrev 2018-06-10 20:00:05 följande:
    Haha ja det är ju första cykeln utan p-medel så det är nog bara spökerier för mig, vilket dom sparsamma blödningarna som jag haft sen igår tyder på. Det är dock väldigt lite och ljusa, typ rosa-orangea. Så brukar jag inte ha i början på mens, inte över två dygn i varje fall, men första ?riktiga? mensen så kan det nog se ut lite hur som helst.

    Känner mig nästan lite dum så här i efterhand med tanke på alla symptom jag haft. Har dom varit på riktigt eller har jag inbillat mig dom? Till och med min kille sa att jag måste vara gravid... Men är väl hormonerna som har spökat för mig, hoppas fasen inte jag upplever det igen nästa cykel! (Om jag inte är gravid såklart då..)

    Hahaha vad rolig du är! Jag ska be en kvällsbön för dig med! ;)

    Jag vet precis hur det känns.. slutade med mina ppiller för lite mer än 2 månader sedan och i början hade jag alla möjliga symptom, men ingen mens. Kände mig så dum när jag testade neg för att jag verkligen kände alla möjliga saker. Men nu fick jag min första mens den 4/6 och inväntar ÄL :D SÅ SPÄNNANDE!


    Håller tummarna för dig! Hjärta

  • JenniB
    Anonym (Neleda) skrev 2018-06-12 12:36:05 följande:
    JenniB skrev 2018-06-12 08:28:42 följande:

    Jag vet precis hur det känns.. slutade med mina ppiller för lite mer än 2 månader sedan och i början hade jag alla möjliga symptom, men ingen mens. Kände mig så dum när jag testade neg för att jag verkligen kände alla möjliga saker. Men nu fick jag min första mens den 4/6 och inväntar ÄL :D SÅ SPÄNNANDE!

    Håller tummarna för dig! 


    Tack för era kommentarer! Känns betryggande nu när jag BLÖDER MER ÄN NÅGONSIN! Haha, jag har så ont i magen och svanken och är så galet trött. En av mina värsta mensar i mitt liv faktiskt! Så alla gravidsymptom å sömnlösa nätter med ryggont å allt den senaste tiden har bara varit hormonerna som har spelat mig ett spratt och ställer om kroppen deluxe tror jag. Jag försöker att se det positivt :)
    Du ska absolut se det positivt, jag kände exakt likadant för bara en vecka sedan. Blödde som jag aldrig tidigare gjort nästan och fick världens jobbigaste mensvärk. Tänk att du nu vet att du kommer få ägglossning snart och vad din kropp visar för tecken. :D 
  • JenniB
    Jagerika skrev 2018-06-13 12:40:52 följande:

    BIM-4 idag (antagligen fel men det är det jag går efter)

    Tog ett test på Bim-6 och kunde ana en liten skugga. Nu längtar jag tills jag får mina test på posten så jag kan testa igen så spännande!!


    Spännande!! Du får hålla oss uppdaterade :D
  • JenniB
    Jagerika skrev 2018-06-14 08:22:53 följande:

    Idag har jag mensvärk... mina test kommer nog på posten idag, så ska ta ett efter jobbet! Fan jag tror inte det blev nått denna gången heller är på BIM-3 och känns som mensen kommer närsomhelst! Får väl ställa om och hoppas på 7:e försöket.

    Denna månaden har jag haft ganska lite symptom. Har varit tröttare och mer godissugen men annars är allt som vanligt.


    Vad synd :( Men kanske ändå är skönt att få mensen lite tidigare än för sent så man inte är osäker så länge?


    Håller tummarna ändå! <3

  • JenniB
    Esofe skrev 2018-06-14 20:15:39 följande:

    Nu går jag snart in på min tredje vecka med extremt ömma bröst som även spänner och svider. Kan det ha att göra med minipillerstopp för 1,5 mån sedan?

    Ilningar i livmodern också, i fyra dagar nu... Kommer som hugg lite då och då, rätt ofta. Ingen mens i sikte.

    Fick neg på gravtest så ger upp denna månaden, men någon som känt så efter minipiller?


    Jag känner igen mig såå väl!! Slutade med minipiller den 6/4 och hade konstant mensvärk i nästan två månader, fram tills mensen kom då den 4/6. Mådde dessutom illa bland, blev yr, var kissnödig oftare och ömma bröstvårtor hade jag också i flera veckor! 
  • JenniB
    Jagerika skrev 2018-06-15 08:03:17 följande:
    Nu kanske detta blir en skitdålig bild men här är två av testen som visat svaga streck! Dom två bilderna längst ner är samma test men syns mer på svartvitt! Den längts upp tog jag för några dagar sedan och det har blivit liiite starkare. Får ta igen om mensen inte kommer på söndag! Detta är med olika märken också, och två olika test som båda visa streck? Jag vill inget hellre än att det ska vara nått! Försökt fan i ett halvår nu och är rätt så less på att alltid bli besviken!
    Kan vara kvalitén på bilderna men jag ser tyvärr ingenting på någon utav bilderna :(
  • JenniB
    Jagerika skrev 2018-06-15 08:34:01 följande:
    Hahaha ja herregud, dessa bilder vissa ser och vissa inte, jag får sluta analysera allt men det är ju så svååårt när man aldrig fått såhär förut! Jag får väl vänta som vanligt! :)
    Nej man blir så förvirrad ju! Du får fortsätta testa! :D När var det dags för mens igen?
  • JenniB
    Esofe skrev 2018-06-17 15:37:36 följande:
    Yesss det var mensen som kom efter 1 års menslöshet. Nu kan vi börja hålla tummarna igen för att bebisverkstaden kan startas upp på riktigt! Blir nog lite myspys på solsemestern den 25 juni - 2 juli ;) Aldrig varit så glad för mens förut!

    Haha nej det är nog första gången på länge man nästan längtat efter den. Nu hoppas vi dock att den håller sig borta länge!! :D
  • JenniB
    Jagerika skrev 2018-06-18 08:47:06 följande:

    BIM+1 idag, ingen mensvärk så tänkte ta test i morgonbitti om mensen inte kommer idag

    Önska mig lycka till <3


    Håller tummarna såklart!!! Hjärta
  • JenniB
    Esofe skrev 2018-06-18 19:37:13 följande:
    Kommer nu ihåg varför jag inte saknat den ahhaha.... Kraftig blödning och kraftiga menssmärtor... Men jag försöker se det positivt. 
    Ja jag kände likadant, samtidigt som man försökte övertala sig själv och ba: Det här är bra, det är viktigt för att du ska kunna bli gravid. Skrattande haha
Svar på tråden Vi som försöker bli gravida med första barnet