• Jooosen

    Vi som försöker bli gravida med första barnet

    Ek90 skrev 2018-02-22 21:16:30 följande:

    Jag har en fråga

    Ni som är/har varit i samma sits med denna bebisverkstad... är det nån som känner igen sig i detta att man blir så fokuserad att ha sex vid ?rätt tidpunkter? under cykeln att det nästan känns ovärt att ha sex vid andra tider under månaden då jag vet att jag inte är fertil? Jag blir så besviken på mig själv när de känslorna kommer upp, försöker styra om dom men innerst inne så finns de där.

    Jag vill ju vara nära min sambo alltid egentligen och får dåligt samvete av att tänka så. Tror väl det kanske inte är helt ovanligt när man så gärna vill få ett resultat men hur har ni gjort för att släppa de tankarna, om ni haft dom?

    Tyvärr så är det även ganska lätt att tiden går mellan gångerna då vi jobbar om varandra en hel del och båda jobbar roterande mellan dag/kväll/vaken natt.


    Ja Gud ja! Tyvärr. Känns typ inte värt när

    Man inte har äl. Helt sjukt. Vi ligger inte jätteofta överlag men typ 1-2 ggr i veckan. Men försöker få till det mer runt äl. Men försöker o få till sex när vi ja inte har äl också men könns absolut inte lika viktigt.. har försökt snart ett år så nu försöker ja släppa hetssex kring ägglossning lite..
    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Jooosen
    Ek90 skrev 2018-02-28 21:10:14 följande:

    Hallooo allihop!

    Hörrni, jag har kört med ÄL-test sen mensen slutade denna månaden för att kunna få nån aning om hur min cykel fungerar då jag inte tänkt så mycket på det tidigare och sedan vi började försöka i Nov så har den strulat endel (såklart.) Kört med testlagrets test.

    Tänkte jag skulle få en fin stegring men istället tycker jag de bara är olika varje dag, idag var det väldigt svagt (vet att alla svaga är negativa). Men jag blir liksom inte riktigt klok på det!

    Idag tycker jag att jag haft ÄL-flytningar. Nån som vet typ när ÄL brukar komma när man fått det?


    Jag brukar få det typ två dagar innan !
    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Jooosen
    pearly01 skrev 2018-05-06 19:33:34 följande:

    Skulle också vilja ha en koll hos gyn för att se att allt är okej... Hur länge ska man "försöka" innan man kan gå dit?


    De har sagt flera ggr att allt ser ok ut på mig men har ändå inte blivit gravid på 14 månader. Vill inte skrämma upp dig men även om man kollar hos gyn kan det vara andra ?fel? som inte gyn kan se på ultraljud. Du kan boka en tid när som helst för att be dom kolla. Men efter ett år som icke gravida kan ni söka hjälp :) hoppas det inte dröjer för dig!
    Just påbörjat utredning för ofrivillig barnlöshet
  • Jooosen
    pearly01 skrev 2018-05-06 19:58:40 följande:

    Tack! Håller tummarna för dig med :)


    Tack ! :)
    Just påbörjat utredning för ofrivillig barnlöshet
  • Jooosen
    Saima17 skrev 2018-05-14 12:38:34 följande:

    ja kan int tro d e sant.. ja e så lycklig. ja bara skakar 


    Grattis!! Har följt dig lite på flera sidor haha! Kul!!
    Just påbörjat utredning för ofrivillig barnlöshet
  • Jooosen
    Anonym (Neleda) skrev 2018-07-22 18:26:38 följande:

    Hej! Mina ÄL-tester visar bara ett svagt streck utan att öka något än så länge så jag är lite orolig att min ÄL inte har kommit igång än... :(

    Visar testerna alltid ett svagt steck eller vad betyder det?

    Vad trist att det känns som mensvärk... jag hoppas att den inte kommer på besök!


    Ja testen kan visa ett svagt streck även om äl inte är så nära. När det Börjar visa starkare så är förhoppningsvis äl på gång. Då kan det gå på några timmar bara att bli positivt. Så lätt att man missar. Strecket ska vara lika starkt eller starkare - då är äl närmsta 48 timmarna om ägget nu vill skäppa vill säga!
    Ofrivilligt barnlös. Väntar på kallelse för första ivf-försöket
  • Jooosen
    Jagerika skrev 2020-06-26 16:59:04 följande:

    Officiell testdag idag! <3


    Grattis! Har varit inne i den här tråden en del och vet hur länge du kämpat! Är själv gravid i vecka 34 efter ivf o massa års kämpande! Njut nu! När blir bf?
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    Jagerika skrev 2020-08-04 15:47:33 följande:

    Hej tjejer. Vi har idag fått beskedet att våran bebis inte lever. Den hade avstannat i v5-6, skulle varit i v11 idag. Inget hjärtljud och barnmorskan såg blodet som var påväg att bli missfall, så jag fick tabletter som ska hjälpa till att stöta ut fostret. Så tyvärr MA för min del. Sjukskriven denna veckan och i morgon ska jag fortsätta ta vaginala tabletter som gör att jag börjar blöda. Otroligt ledsen och förstår inte när det ska bli våran tur.. :,(


    Beklagar Erika :(. Fyfan vad tufft. Ta det lugnt hemma o gör inga måsten! Ni som äntligen plussat. Du ska se att det kommer gå vägen med någon av dom i frysen. För visst fick ni det? Massor av kramar <3
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
Svar på tråden Vi som försöker bli gravida med första barnet