Inlägg från: Anonym (Läs på) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Läs på)

    Hur ser ni på att SD vill ta ifrån etniska svenskar sitt medborgarskap?

    Anonym (Sjukt) skrev 2018-02-14 16:30:18 följande:

    Att SD bryr sig om etnicitet är så uttjatat. Vad värre är att folk röstar på dom bara för att dom är emot gängkriminalitet men har missat att SD skriver öppet i sitt partiprogram att förutom att dom bestämmer vilka med INVANDRARBAKGRUND som är svenska eller ej så bestämmer dom vilka ETNISKA SVENSKAR som ska få fortsätta vara medborgare med mänskliga och medborgerliga rättigheter; "även som infödd svensk kan upphöra att vara en del av den svenska nationen genom att byta LOJALITET, språk, identitet eller kultur".

    Hur fan kan detta ha smitit undan debatten?

    Det handlar alltså inte om etnicitet, det handlar om lojalitet med Partiet.

    Det handlar om fucking Sovjet. Ironiskt att många som hatar kommunism pga just dessa tendenser gärna röstar på det mest totalitära partiet i Sverige.

    Samma människor som klagar (med rätta!) på att vänsterblocket tystar ner kritik och bestämmer vilka åsikter som är fina nog röstar på ett parti som går mycket, mycket jävla längre än att snörpa på munnen och snobbigt säga något om utbildningsnivån hos den som sa ?fel? sak.

    Mycket, mycket längre än så. En person som säger fel sak när SD styr blir inte bara fnissad åt utan UPPHÖR ATT VARA EN DEL AV NATIONEN.

    Fattar ni inte hur sjukt farligt detta är? Jag snackar om att era morsor, bröder, barndomsvänner, kusiner, kollegor kan komma att försvinna för att dom inte är lojala med Partiet.

    Det HÄR är tusen ggr värre än den situation vi har idag med kriminalitet i förorter, vi snackar om en framtida diktatur.


    Du har blandat ihop

    Parti 1:

    Sverigedemokraterna

    Med

    Parti 2:

    SVENSKARNAS PARTI
Svar på tråden Hur ser ni på att SD vill ta ifrån etniska svenskar sitt medborgarskap?