Inlägg från: Sussve |Visa alla inlägg
  • Sussve

    BF November 2018

    Hej å stort grattis till er alla:)

    Jag plussade också för ett par dagar sedan!!:)

    Beräknas vara i v4+5, så BF precis mellan Okt och Nov. Hur känner ni er? Jag känner endast av ömma bröst och tidigare i veckan hade jag lite molande värk nedtill. Mår för bra tycker jag?? Mår ni illa något?

  • Sussve
    Aylina88 skrev 2018-02-25 09:59:32 följande:

    Hej tjejer! En fråga jag plusade i onsdag men jag har ingen symtom är de vanligt eller är de missfall på gång :(a


    Plussade i torsdag och jag har endast ömma bröst som spänner ibland. Haft lite molande/stickande känsla nedtill under ett par dagar men annars ingenting:) Frågade BM som sa att symtom skiljer sig så mkt (givetvis) och att man ska försöka luta sig tillbaka å njuta:) Sedan har jag kika runt i tidigare trådar och där verkar exempelvis illamående för många inte komma förens v6-7. Enl mina beräkningar gick jag in i V5+0 idag.. Så jag försöker sitta lugnt i båten:) Vissa får väl oerhört lite symtom oxå!
  • Sussve
    Aylina88 skrev 2018-02-25 10:43:42 följande:

    Grattis till pluset :) jag har lite som mens värk men inget mer har också läst runt lite men många skriver ma därför blev jag lite orolig


    Förstår! Men enligt BM så ska vi inte jämföra å vissa har ju faktiskt få symtom så tror vi får luta oss tillbaka bara:) Kanske illamåendet å annat slår till som ett brev på posten..
Svar på tråden BF November 2018