• vingee

    Letrozol

    Hej! Jag är inne på 3 försöket nu och undrar när ungefär ni har ägglossning?

    Mina tidigare försök har jag haft ÄL på cd 17 och 20 men nu är jag på cd 22 och har fortfarande inte fått ÄL.. jag va hos gyn cd16 och hade endast en blåsa på ca 10mm .. frågan är om de blir någon ÄL denna omgång, kanske måste höja till dubbelkur.. :(

  • vingee

    Hej alla! Jag trodde inte jag skulle få ägglossning denna månaden. Har tagit ÄL-test sedan cd 13 och inte fått utslag. Men nu äntligen fick jag utslag, på cd 26!! Aldrig haft så sen ägglossning.. Jag har progesteronprov imorgon cd 27 och tänker att de är för tättinpå, har för mig att min gynekolog sa att man skulle ta de ca en vecka efter ägglossning... någon som vet?

  • vingee
    Natttis skrev 2018-05-29 12:33:32 följande:

    Jag har mailat till kliniken jag går på. Angående mitt problem att jag nu 11 dagar i rad bara fått en blinkande smiley och ingen fast. Förhoppnings vis tar läkaren det på största allvar och hjälper oss till att äntligen få barn.


    Jag hade blinkande i 11-12 dagar, hade nästan gett upp, så jag hoppade över att testa en dag. Så tog jag mitt sista test dagen efter och då fick jag fast... så ge inte upp! Den kan komma sent. Jag fick denna gång cd 26! Innan har jag haft tidigare.

    Håller tummarna för dig!
Svar på tråden Letrozol