• MsHanna

    IVF 2018

    Hej!

    Precis blivit medlem och gör mitt första inlägg här. ????

    Jag är 34, min sambo 30 och ingen av oss har barn sedan tidigare. Startade spawning seriöst för säkert 2 år sedan. Fick tid för start av ivf i nov i Stockholm, men bestämde oss för att flytta ner till Skåne så då fick vi vänta 3 månader till innan vi fick tid. (Suck)

    Vore jätteroligt att följas åt och dela erfarenheter.

    Jag kör korta protokollet och startade med 225 ml menopur i fred. Idag ska jag på u.l. för att se hur det står till. Antar att jag ska börja med orgalutran idag men får se vad dom säger.

    Läskigt oavsett! Inget för den spruträdde. Hade lite problem början men det är ju verkligen inte så farligt (som tur är)

    Kram på er!

  • MsHanna

    Tack! :) det gick bra, nästa u.l på fredag igen. Nervöst...

    Första besöket var super! (Går på RMC i m:ö) pedagogiskt, lugnt o tid att processa och fråga alla frågor. :) man får tom provsticka i magen så att man vet lite hur det känns.

    Hur var era besök? Hur kändes det efter äggplock för dom som gjort det?

  • MsHanna
    Saarah91 skrev 2018-03-14 20:45:57 följande:

    Jag fick också prova att sticka i magen på plats, vilket var skönt för mig som e enormt nålrädd.. lugnade mig lite när jag visste hu det kändes..

    Alla mina besök har varit bra, otroligt bra personal. Det enda som är negativt är att man får olika personal varje gång.. hade åtminstone två som jag haft inna vid äggplocket.

    Efter äggplock var jag lite öm i magen i ca 2 dygn efteråt. Kände mig som en gammal tant bör jag skulle sätta mig eller resa mig upp, då gjorde det ont.. Hade även lite jobbigt med andningen, svårt att ta djupa andetag. Men annars mådde jag bra :)

    Spännande!! Börjar närma sig äggplock för dig då. Hur ser det ut, många äggblåsor?


    Jag ska till rmc igen imorgon. :) 5 st äggblåsor hade växt till vul i månd så förhoppningen är att det ska vara fler som växt tills imorgon. :) har inte fått tid till äggplock än, men skulle anta att det blir på månd eller tisd. Är nervös. Berättade f.ö. för chefen igår iom att jag måste vara helt ledig till ägglocksdagen och då visade det sig att han och hans tjej också går på ivf så fick 110% förståelse o behövde inte berätta ngt om hur allt går till.
  • MsHanna

    Vad roligt att vi är några som är så nära varandra tidsmässigt :) men oberoende av vart man är i cykeln är det skönt att vara några som följs tycker jag. Känns så bra att inte vara ensam (även om man är två, men ni förstår nog vad jag menar )

    Ska på mitt andra vul idag och även få tid för äggplock. Är på sprutdag 8. Men jag har bara 2 doser kvar av fyremadel... i paketet fanns bara 5 fp med 0,25 ml. Ska man inte ta orgalutran/ fyremadel mer än 5 dgr?

    Är lite nervös för att det inte ska ha utvecklats fler folicklar än första vul jag var på i tisd.

    Hur har det gått för er andra?

  • MsHanna
    Klora skrev 2018-03-16 10:33:50 följande:

    Hej

    idag var jag på mitt första VUL, jag är på sprutdag 6. jag hade 7 st stora äggblåsor på min vänstra sida och 1 på min högra, läkaren var glad över utvecklingen. hon hoppas och tror att det kommer utvecklas fler ägg nu under helgen.  Jag skall fortsätta med Gonal F 250 nu fram till måndag då jag skall göra ett till VUL, preliminärt har vi fått tid för äggplock på onsdag.


    Åh men då kanske vi har äggplock samma dag? :) jag hade 4 på höger o 4 på v sida.

    Mina ägg behövde ett par dgr till på sig, så fortsätter med sprutor tom söndag kväll. På månd tar jag ovitrelle sen kväll, sen är äggplocket onsd kl 10. Omg nervös!!! Någon mer som har fått tid för äggplock?
  • MsHanna

    Då så har jag för första gången gjort äggplock.

    Personalen på rmc var så himla snälla o söta. 5 st ägg fick dom ut. Nu väntar vi på resultatet, hur många ägg som var av god kvalitet.

    Håller tummarna för er andra!

    Kram på er

Svar på tråden IVF 2018